به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,248
بازدید دیروز: 3,427
بازدید هفته: 21,788
بازدید ماه: 135,022
بازدید کل: 25,121,934
افراد آنلاین: 15
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۰ دی ۱٤۰۳
Thursday , 9 January 2025
الخميس ، ۹ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۶۰۶ - امیر خواجه‌فرد: درخواست‌های متعددی برای خرید تجهیزات و پرنده‌های بدون سرنشین و با سرنشین ایرانی داریم ۱۴۰۲/۰۲/۰۴
امیر خواجه‌فرد:
 درخواست‌های متعددی برای خرید تجهیزات و پرنده‌های
بدون سرنشین و با سرنشین ایرانی داریم
۱۴۰۲/۰۲/۰۴
امیر خواجه‌فرد: درخواست‌های متعددی برای خرید تجهیزات و پرنده‌های بدون  سرنشین و باسرنشین ایرانی داریم
رئیس‌سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت تجهیز نیروهای مسلح با تجهیزات بومی گفت: ما در ابتدا برای خرید تجهیزات اقدام کردیم اما به دلیل تحریم موفق به این مهم نشدیم اما امروز به توانی رسیده‌ایم که درخواست‌های متعددی برای خرید و همکاری از کشورهای مختلف دریافت کرده‌ایم.
امیر افشین خواجه‌فرد، رئیس‌سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع دانشجویان خارجی و داخلی دافوس ارتش گفت: هدف ما در سازمان صنایع هوایی ارتقای توان رزم است.
وی با‌اشاره به جایگاه دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش افزود: این دانشگاه مسئول پرورش فرماندهان آینده است و ما اگر بخواهیم فرماندهان آینده ارتش را از نزدیک ببینیم باید به این دانشگاه سر بزنیم.
به گزارش فارس، رئیس‌سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ادامه داد: سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در همه عرصه‌های هوایی صنایع مختلفی را دارد که در راستای ارتقای توان بازدارندگی کشور تلاش می‌کند.
امیر خواجه فرد هدف سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع را رهگیری تهدیدات دور ایستا و پشتیبانی از صنایع هوایی دانست و گفت: در این راستا، در عرصه ساخت پهپاد‌ها و پرنده‌های با سرنشین و بال ثابت و متحرک اقدامات بسیار خوبی را انجام داده‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورها با خرید پیشرفته‌ترین تجهیزات و جنگنده‌ها نیاز خود را تامین می‌کنند اما ما در تهیه این تجهیزات به دلیل تحریم و فشارها با محدودیت‌ها و فشارهای گسترده‌ای رو‌به‌رو هستیم به همین دلیل به سمت بازآماد و نگهداری و باز‌سازی تجهیزاتی که در دوران جنگ آسیب دیده بودند رفتیم. به عنوان مثال همه بالگرد‌هایی که در جنگ آسیب دیده بودند را باز‌سازی کردیم و بعد از آن به سمت تولید بالگرد‌ها و جنگنده‌های بومی رفتیم.
رئیس‌سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع تولید پهپاد را یکی دیگر از اقدامات این سازمان اعلام کرد و اظهار داشت: بعد از آغاز جنگ اوکراین، روس‌ها به ما مراجعه کردند و از ما پرسیدند که چگونه ناوگان هوایی خود را آماده نگه داشته‌ایم، این مراجعه اهمیت و بزرگی کار سازمان صنایع هوایی را نشان داد که با وجود تحریم‌های گسترده توانسته ایم ناوگان بالگردی، تجاری و جنگنده‌های خود را آماده بکار نگه داریم.
امیر خواجه فرد در ادامه با‌اشاره به برخی محصولات از جمله جنگنده کوثر، صاعقه، بالگرد صبا، هواپیمایی، موتور، بدنه و پرنده‌های با سرنشین و موشک‌های کروز گفت: دشمنان بر پیشرفت هوایی کشور ما اعتراف کرده‌اند و در یک مقاله علمی جنگنده کوثر را با اف ۳۵ مقایسه کرده و اعلام کرده بودند که جنگنده کوثر از قابلیت‌های بسیاری زیادی برخوردار است.
وی پیشرفته‌های کشور در عرصه هوایی را نشانه بلوغ صنعت هوایی کشور دانست و بیان داشت: همه نیروهای ما از زمینی، هوایی، پدافند و دریایی پهپاد دارند و پهپاد‌های ما در میدان رزمایش‌های مختلف و میدان رزم واقعی محک خورده و توانمندی و قابلیت‌های بسیار منحصر به فرد خود را اثبات کرده‌اند. یکی از دلایلی هم که در دنیا به سمت پهپادهای ما تمایل وجود دارد همین است.
رئیس‌سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با تاکید بر اهمیت تجهیز نیروهای مسلح با تجهیزات بومی گفت: ما در ابتدا برای خرید تجهیزات اقدام کردیم اما به دلیل تحریم موفق به این مهم نشدیم اما امروز به توانی رسیده‌ایم که درخواست‌های متعددی برای خرید و همکاری از کشورهای مختلف دریافت کرده‌ایم.
امیر خواجه فرد باور و اعتماد به توان و دانش داخلی را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: متاسفانه در جامعه ما هنوز هم اعتماد به تولیدات داخلی پایین است اما درخواست‌های متعددی که برای خرید تجهیزات و پرنده‌های بدون سرنشین و با سرنشین داریم، نشانه جایگاه بالای این توان است، پس باید توان داخلی را افزایش و باورهای خود را ارتقا دهیم.
وی عملیات ترکیبی را یکی دیگر از اولویت‌های اصلی صنایع دفاعی کشور دانست و گفت: ما باید بتوانیم در عرصه هوایی، دریایی، پدافند و زمینی بر توان اجرای عملیات ترکیبی خود بیفزائیم تا توان بازدارندگی کشور بیش از پیش افزایش یابد.
در تولید زیرسامانه‌های پهپادی به بلوغ کامل رسیده‌ایم
تجهیز پهپادها به قابلیت پرواز خودکار
امیر خواجه‌فرد همچنین در گفت‌وگوی ویژه خبری که با محوریت الحاق پهپادهای جدید به ارتش از شبکه خبر سیما پخش شد، گفت: ما در راستای تکمیل سبد محصولی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه پهپادی از لحاظ کاربری‌های مختلف به تنوع محصول رسیده‌ایم.
وی افزود: از حدود دو سال قبل طی یک تفاهم راهبردی میان ارتش و وزارت دفاع و همچنین تأکید امیر آشتیانی وزیر دفاع سعی کردیم تا به سقف مورد نیاز ارتش در حوزه پهپادی برسیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با‌اشاره به پهپادهایی که به ارتش الحاق شد، تأکید کرد: در آستانه 29 فروردین، پهپادهای مختلف به نیروهای چهارگانه ارتش تحویل شد که عمدتاً پیش از این نیز با همین عناوین به این نهاد تحویل شده بودند. اما آنچه به آن توجه داریم، دریافت بازخورد از ارتش در تحویل‌دهی‌های مختلف بوده و این بازخوردها به طور عمده در میدان‌های رزم و رزمایش‌هایی که انجام می‌شود به‌دست می‌آید.
وی با بیان اینکه این پهپادها روز به روز در فرآیند ارتقا قرار گرفته‌اند، ادامه داد: همه پهپادهایی که امروز به ارتش الحاق شد در داخل کشور و در مجموعه‌های وزارت دفاع و شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و تولید شده‌اند، به همین دلیل، دفاتر طراحی و طراحان اصلی آنها پس از دریافت بازخوردها می‌توانند تغییرات مورد نیاز را در جزئیات آنها ایجاد کنند.
امیر خواجه‌فرد، هدف وزارت دفاع را افزایش تولید پهپادهای مختلف تحویلی به ارتش عنوان و تأکید کرد: هدف ما این است که کمیت پهپادها را افزایش دهیم و این فرآیند به خوبی در حال انجام است که این پهپادها بنابر مأموریت‌های محوله در نیروهای چهارگانه ارتش به‌کار گرفته خواهند شد.
وی افزود: ما اکنون در تولید زیرسامانه‌های پهپادی به بلوغ کامل رسیده‌ایم و تولیدکنندگان ما که شامل سازمان‌های دیگر وزارت دفاع و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند در زنجیره تأمین ما قرار داشته و می‌توانند تولید بالا را در آینده نزدیک نوید دهند.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ضمن اعلام دستیابی ایران به قابلیت پرواز خودکار در پهپادها عنوان کرد: ما تا دو دهه قبل به ایستگاه‌های زمینی پهپادی محدود بودیم ولی امروز به قابلیت پرواز خودکار
(Auto Pilot) دست پیدا کرده‌ایم که تقریباً پهپاد به صورت اتوماتیک پرواز می‌کند و این به این مفهوم است که ما به بردهای بسیار بالایی رسیده ایم. هنگامی که ما به بردهای بسیار بالا می‌رسیم یکی از مؤلفه‌های راهبردی قابلیت نفوذ به عمق دشمن است.
وی افزود: یکی دیگر از مؤلفه‌ها، دستیابی به ارتفاع بالا در پهپادها است، ما در حوزه موتور به ویژه در حوزه موتورهای جت توفیقات خوبی داشته‌ایم و پهپادهای ما در ارتفاع بالا می‌توانند پرواز کنند که توان رزم را برای اجرای سناریوهای مختلف عملیاتی افزایش می‌دهد. یکی‌ دیگر از کاربردهای رسیدن پهپادها به ارتفاع بالا، استفاده از آنها برای آزمایش موشک‌های پدافندی است.
امیر خواجه‌فرد در بخش دیگری از سخنانش با‌اشاره به پهپاد ابابیل 5 و تسلیحات نصب‌ شده بر روی آن، تصریح کرد: پهپاد ابابیل ۵ توان شلیک تسلیحات مختلف با حجم بالا، هوشمند و به صورت مختلف را دارد که یکی از مؤلفه‌های راهبردی محسوب می‌شود، البته پهپادهای دیگری هم به همین ویژگی مجهز شده‌اند.
معاون وزیر دفاع با بیان اینکه ما در رده بسیار خوبی از علم و فناوری پهپادی قرار گرفته‌ایم، خاطرنشان کرد: اگر کشورهایی برای تهیه پهپاد به ما مراجعه کنند، به طور قطع به کشورهای اسلامی کمک خواهیم کرد، البته هر کشور دیگری که بخواهد برای دفاع از خود پهپاد تهیه کند به او کمک می‌کنیم.
وی ادامه داد: کشورهای بسیاری به ما مراجعه می‌کنند، چون پهپادهای ما صاحب سبک بوده و عملکرد بسیاری خوبی دارند، چرا که توانمندی آنها مبتنی بر تجارب میدان‌های رزم واقعی حاصل شده است.