به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 5,618
بازدید دیروز: 20,886
بازدید هفته: 61,506
بازدید ماه: 99,142
بازدید کل: 29,246,053
افراد آنلاین: 48
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۲۳ تیر ۱٤۰۵
Tuesday , 14 July 2026
الثلاثاء ، ۲۹ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
3615 - ۳۰۰۰واحد مسکونی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان به متقاضیان تحویل داده می‌شود ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
تاپایان امسال محقق می‌شود
 ۳۰۰۰واحد مسکونی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن
در زنجان به متقاضیان تحویل داده می‌شود
   ۱۴۰۲/۰۲/۲۳

مدیرکل راه و شهر‌سازی استان زنجان، گفت: امسال بیش از سه هزار واحد مسکونی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در غرب و شرق شهر زنجان به
اصغر اسماعیلی «مدیرکل راه و شهر‌سازی استان زنجان»، با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شرق و غرب زنجان در دست اجراست، گفت: ۴۵ پروژه نهضت ملی مسکن در استان زنجان اجرا می‌شود. 
وی میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن را بیش از ۴۵ درصد اعلام کرد و یادآور شد: برخی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. در بین این پروژه‌ها‌، 64 واحد از پروژه 1296 واحدی در شرق زنجان تا پایان ماه جاری و 180 واحد نیز تا تیرماه و بقیه واحد‌ها تا پایان سال‌جاری تحویل متقاضیان خواهد شد.
مدیرکل راه و شهر‌سازی استان زنجان، با بیان اینکه این پروژه‌ها ردیف اعتباری دیگری غیر از آورده‌های مردمی و اعتبارات بانکی ندارند گفت: شروع برخی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن با وام ۱۰۰ میلیون تومانی آغاز و از سال ۱۴۰۰ نیز سقف تسهیلات بانکی به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافت. 
اسماعیلی با بیان اینکه تاخیر در واریزی آورده باعث عقب‌ماندگی پروژه می‌شود و به تبع قیمت تمام شده هم افزایش می‌یابد، ادامه داد: تفاوت پروژه‌های نهضت ملی مسکن با مسکن مهر در این است که ما امروز با(عدم ثبات قیمت در بازار) مواجه هستیم و این مشکل اداره کل راه و شهر‌سازی استان، متقاضیان و سازندگان را با مشکل مواجه می‌کند و پیگیر هستیم با حداقل قیمت مسکن را به متقاضیان تحویل بدهیم و اگر تاخیر زیاد شود به جهت افزایش قیمت دچار مشکل می‌شویم. 
وی بیان کرد برای آماده‌سازی زیرساخت‌های پروژه‌های نهضت ملی مسکن هزینه از متقاضیان دریافت نمی‌شود.