به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 21,103
بازدید دیروز: 26,855
بازدید هفته: 114,737
بازدید ماه: 427,538
بازدید کل: 30,837,951
افراد آنلاین: 70
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۲ مهر ۱٤۰۵
Wednesday , 14 October 2026
الأربعاء ، ۳ جمادى الأول ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
4151 - حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی در بابل اجرا شد ۱۴۰۲/۰۹/۲۲

حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی در بابل اجرا شد

  ۱۴۰۲/۰۹/۲۲

حقوق بشر ایران | مقاله: اعدام یک زندانی در بابل به اتهام قتل نماینده سابق  خامنه‌ای |
 رئیس کل دادگستری مازندران گفت: حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی، با حضور اولیای دم در زندان بابل اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری اظهار داشت: حکم قصاص قاتل شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، پس از تایید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، روز چهارشنبه ۲۲ آذر با حضور اولیای دم در زندان بابل به اجرا در آمد.
 آیت‌الله سلیمانی ششم اردیبهشت ماه امسال برای انجام امور بانکی به یکی از بانک‌های بابلسر مراجعه کرد که به ضرب گلوله نگهبان بانک مجروح و بر اثر شدت جراحات وارده درگذشت.
بلافاصله با دستور ویژه رئیس قوه قضائیه و پیگیری و دستور رئیس کل دادگستری استان مازندران، پرونده قضائی برای متهم تشکیل و با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد. بر این اساس، ضمن تشکیل پرونده شخصیت و بازسازی صحنه جرم، نسبت به اخذ نظریه پزشکی قانونی در مورد سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم اقدام که سلامتی روحی متهم طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی به تایید رسید. در ادامه با اخذ آخرین دفاع از متهم، تصمیم نهائی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت، دائر بر جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بابلسر صادر شد.
بعد از ارسال پرونده به دادگاه و برگزاری جلسات دادگاه با حضور متهم و وکیل وی، در نهایت قاضی با توجه به ادله موجود حکم قصاص قاتل را صادر کرد. حکم قصاص پس از تایید در دیوان عالی کشور، صبح دیروز اجرا شد.