به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,221
بازدید دیروز: 15,487
بازدید هفته: 23,708
بازدید ماه: 61,343
بازدید کل: 29,208,354
افراد آنلاین: 53
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۱ تیر ۱٤۰۵
Sunday , 12 July 2026
الأحد ، ۲۷ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۱۰۷ - ماهواره «ثریا» توسط ماهواره‌بر «قائم ۱۰۰» با موفقیت به فضا پرتاب شد ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
با قرارگیری در مدار ۷۵۰ کیلومتری
ماهواره «ثریا» توسط ماهواره‌بر «قائم ۱۰۰»
با موفقیت به فضا پرتاب شد
  ۱۴۰۲/۱۰/۳۰

ماهواره ثریا متعلق به پژوهشگاه فضائی ایران (وزارت ارتباطات) با موفقیت به فضا پرتاب و در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار گرفت.
این ماهواره با ماهواره‌بر سه مرحله‌ای سوخت جامد قائم ۱۰۰ نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضا پرتاب شد.
این برای نخستین بار است که ایران یک ماهواره‌ را در مدارهای بالاتر از ۵۰۰ کیلومتر با موفقیت قرار می‌دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایرانی نوشت: به فضل الهی، دهمین پرتاب فضائی در دولت مردمی انجام و رکورد جدیدی در ارتفاع پرتاب ثبت شد.
وی افزود: ماهواره‌بر قائم۱۰۰ با موفقیت محموله خود را در مدار ۷۵۰ قرار داد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: قائم ۱۰۰ که قابلیت حمل تا صدکیلو را دارد، در سومین پرتاب آزمایشی خود، یک محموله تحقیقاتی با جرم تقریبی ۵۰کیلوگرم را در مدار ۷۵۰ کیلومتری دایروی قرار داد.
زارع‌پور گفت: قائم ۱۰۰ از نوع سوخت جامد است که توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران ساخته شده است.
وی گفت: این اولین بار است که ماهواره‌برهای ایرانی به مدار ۷۵۰ کیلومتری دست پیدا می‌کنند.
به گزارش ایرنا؛ زارع‌پور تاکید کرد: خداقوت به همه تلاشگران صنعت فضائی کشور و تشکر از سردار حاجی زاده و همکاران مجاهد و دانشمندشان. الحمدلله صنعت فضائی با شتاب در مسیر پیشرفت است.