به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,707
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 43,490
بازدید ماه: 25,434
بازدید کل: 29,959,171
افراد آنلاین: 117
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۱۶۴ - تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با آرمان‌های امام‌خمینی(ره) ۱۴۰۲/۱۲/۱۸

تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری

با آرمان‌های امام‌خمینی(ره)

۱۴۰۲/۱۲/۱۸

اعضای هیئت‌رئیسه و جمعی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، صبح پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲با حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
حاضرین در این مراسم با قرائت فاتحه یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشتند.
جمعی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
در ادامه آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری نایب رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت.
نایب‌ رئیس ‌مجلس خبرگان: مقام معظم رهبری
در مسیر اهداف و منویات امام گام برمی‌دارند
آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری گفت: امروز ما شاهدیم کسی که راه امام را ادامه می‌دهد و سکاندار کشتی انقلاب است، بر اساس تکلیف‌مداری و وظیفه‌مداری با دنیا سخن می‌گوید. آن روز امام به تمام ابرقدرت‌ها این‌گونه سخن گفتند که اگر در مقابل دین ما بایستید، در مقابل دنیای شما خواهیم ایستاد؛ و با تمام وجود آماده‌ایم در این مسیر پافشاری کنیم؛ یا همه به آزادی می‌رسیم و یا به چیزی بزرگ‌تر به عنوان شهادت. این سخن به عنوان آینه و تابلوی راه ما است و ان‌شاءالله ما این راه را با دعای خیر امام ادامه خواهیم داد.
نایب ‌رئیس ‌مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری در مسیر اهداف و منویات امام گام برمی‌دارند، نکته برجسته‌ای که در کارنامه درخشان امام خمینی(ره) بود و امروز هم به برکت وجود رهبر معظم انقلاب ادامه دارد و بر آن پا می‌فشارد و خبرگان و ملت ایران این رهنمود امام و رهبر عزیز انقلاب را همواره دنبال می‌کنند، استقلال کشور از نفوذ، دخالت و دستور بیگانگان است.
به گزارش ایرنا، اختتامیه سیزدهمین و آخرین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم، عصر روز چهارشنبه (۱۶ اسفند ۱۴۰۲) به ریاست آیت‌الله «احمد جنتی» در مجلس قدیم برگزار شد.