به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,674
بازدید دیروز: 18,056
بازدید هفته: 27,730
بازدید ماه: 9,674
بازدید کل: 29,943,485
افراد آنلاین: 31
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۱ شهریور ۱٤۰۵
Sunday , 23 August 2026
الأحد ، ۱۰ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۴۳ - آیت‌الله نوری همدانی: سران برخی کشورهای اسلامی مخفیانه به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
آیت‌الله نوری همدانی: 
سران برخی کشورهای اسلامی
مخفیانه به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند
   ۱۴۰۲/۱۲/۲۰

آیت‌الله نوری همدانی، از مراجع تقلید در دیدار با حجت‌الاسلام مروی، تولیت آستان قدس رضوی بیان داشت: اين نتيجه اخلاص شماست که خداوند توفيق خدمت را به شما عنایت فرمود.
به گزارش فارس، وی ارتباط بین حوزه علمیه قم و مشهد را بسیار مؤثر دانست و گفت: باید این ارتباط گسترش پیدا کند و تقویت شود.
آیت‌الله نوری همدانی وضعیت جهان اسلام را نگران‌کننده دانست و افزود: امروز وضعیت غزه بسیار تأسف‌بار است که روزانه صدها نفر مردم بی‌گناه از زن و کودک کشته‌ می‌شوند ولی سران برخی کشورهای اسلامی یا مخفیانه به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند و یا با سکوت مرگبار خود بی‌تفاوت هستند.
استاد برجسته درس خارج حوزه با اشاره به فرمایش امام راحل درباره فلسطین خاطرنشان کرد: اگر کشورهای اسلامی سخن امام راحل را گوش می‌کردند، امروز اثری از صهیونیست‌ها نبود، امروز هم وظیفه ما نسبت به ملت مظلوم فلسطین سنگین است و باید به این موضوع توجه کرد.
شایان ذکر است، در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام مروی گزارشی از فعالیت‌ها و خدمات صورت گرفته از سوی آستان قدس رضوی ارائه کرد.