به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 12,098
بازدید دیروز: 26,855
بازدید هفته: 105,732
بازدید ماه: 418,533
بازدید کل: 30,828,960
افراد آنلاین: 42
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۲ مهر ۱٤۰۵
Wednesday , 14 October 2026
الأربعاء ، ۳ جمادى الأول ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
4659 - مجمع جهانی بیداری اسلامی: حمایت از فلسطین بلندترین صدایی است که امروز از آمریکا شنیده می‌شود ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
مجمع جهانی بیداری اسلامی:
 حمایت از فلسطین بلندترین صدایی است
که امروز از آمریکا شنیده می‌شود
۱۴۰۳/۰۲/۱۶

در ابتدای متن این بیانیه آمده است: تاریخ در حال تکرار است و دانشگاه‌های آمریکایی بعد از 57 سال که از جنبش دانشجویی دانشگاه کلمبیا می‌گذرد، مجدداً به صحنه اعتراض و انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا در قبال مسئله فلسطین و غزه تبدیل شده است.
همچنین در بخش دیگری از بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی آمده است: در ‌آوریل 1968 دانشگاه کلمبیا مبدأ اعتراضاتی در آمریکا شد که باعث عقب‌نشینی این کشور از جنگ  ویتنام گردید. در هفته‌های اخیر نیز این دانشگاه که دژ اصلی لابی صهیونیسم در آمریکاست، پیشگام خیزش بزرگ دانشجویی علیه سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی شده است که در حال حاضر به بیش از 100 دانشگاه معتبر آمریکایی تسری کرده است.
به علاوه اینها می‌افزاید: حمایت از فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، بلندترین صدایی است که امروز در کشوری که موتور محرک ادامه حیات و بقاء موجودیت اسرائیل در دنیا است، شنیده می‌شود. این از پدیده‌ها و تحولات عجیبی است که برای نخستین بار در بیش از 75 سال گذشته که از تأسیس اسرائیل می‌گذرد در آمریکا در حال وقوع است.
در پایان نیز نوشت: برخلاف اظهارات مضحک بایدن رئیس‌جمهور آمریکا که با فرار به جلو و توسل به حربه یهودستیزی تلاش می‌کند دانشجویان و اساتید معترض را به یهودستیزی متهم کند، اساتید و دانشجویان یهودی به ویژه در دانشگاه کلمبیا نقش مؤثر و برجسته‌ای در تحرک و سازماندهی جنبش دانشجویی دارند.