به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 3,305
بازدید دیروز: 16,278
بازدید هفته: 19,583
بازدید ماه: 332,384
بازدید کل: 30,742,990
افراد آنلاین: 103
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۹ مهر ۱٤۰۵
Sunday , 11 October 2026
الأحد ، ۳۰ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۲۴۲۰ - دیدار فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی با امیر دریادار ایرانی ۱۴۰۳/۰۵/۲۶
دیدار فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی با امیر دریادار ایرانی
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
 
 دریاسالار مونده لوبسه، فرمانده نیروی دریایی کشور آفریقای جنوبی در راس یک هیئت عالی‌رتبه با حضور در ستاد فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده این نیرو دیدار و گفت‌وگو کرد.
دریاسالار مونده لوبسه، فرمانده نیروی دریایی کشور آفریقای جنوبی، ضمن دیدار و گفت‌وگو با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش با سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی در این سفر بازدیدهایی هم از ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش و دانشگاه علوم دریایی نوشهر داشت و از نزدیک با بخش‌هایی از تجهیزات، توان و مراکز علمی و دانشگاهی نیروی دریایی ارتش آشنا شد.
دریاسالار مونده لوبسه در جریان بازدید از منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس از ناوشکن تمام ایرانی دنا که در جریان سفر ناوگروه ۸۶ به دور دنیا در بندر کیپ تاون آفریقای جنوبی پهلو گرفته بود، بازدید کرد و گفت: در جریان حضور ناوگروه نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی تمایل زیادی برای بازدید از این ناوشکن ایرانی داشتم هرچند که این اتفاق رخ نداد و در جریان سفر به ایران توانستم از نزدیک ناوشکن دنا را ببینم.
فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی  و هیئت همراه همچنین از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش نیز بازدید کردند و ضمن ابراز خرسندی از برنامه‌ریزی مطلوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مدت حضور در کشورمان، اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک بتواند از توانمندی عملیاتی، تجهیزاتی و فنی نیروی دریایی ارتش بازدید داشته و به‌خصوص در زمینه اعزام دانشجو به دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) و دانشگاه فرماندهی و ستاد دو کشور همکاری بیشتری داشته باشند.
بر اساس این گزارش، فرمانده نیروی دریایی کشور آفریقای جنوبی و هیئت همراه به دعوت فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به کشورمان سفر کرده بودند و از روز ۲۱ مردادماه به‌مدت ۵ روز در ایران حضور داشتند و صبح ۲۶ مردادماه تهران را به مقصد پورتریا ترک کردند.