به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 16,924
بازدید دیروز: 15,487
بازدید هفته: 32,411
بازدید ماه: 70,046
بازدید کل: 29,217,043
افراد آنلاین: 111
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۱ تیر ۱٤۰۵
Sunday , 12 July 2026
الأحد ، ۲۷ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
5377 - روایت قهرمان پارالمپیک از دیدار با رهبری؛ همه چیز برایم هیجان‌انگیز بود ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
روایت قهرمان پارالمپیک از دیدار با رهبری؛
همه چیز برایم هیجان‌انگیز بود 
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
روح‌الله رستمی،‌ قهرمان پاراوزنه‌برداری ایران در بازی‌های پارالمپیک پاریس درباره دیدار ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی با رهبر انقلاب به فارس گفت: این دیدار همه چیزش برایم عجیب و هیجان‌انگیز بود. دیدار با مقام معظم رهبری همیشه برای من حال و هوای خاصی داشته است؛ انگار چهار سال به چهار سال تلاش می‌کنم تا این لحظه دیدار برسد و لبخند رضایت را روی چهره نورانی حضرت عشق ببینم. آن وقت تمام رنج‌ها و خستگی‌ها و ناملایمتی‌ها را فراموش کنم و یک نفس راحت بکشم و با خودم بگویم آه سرانجام این مأموریت هم با موفقیت گذشت.
رستمی ادامه داد: خیلی خوشحال شدم که بار دیگر می‌توانم آقا را از نزدیک ببینم.
وی بیان داشت: آمدم فدراسیون و به من گفتند که یکی از سخنرانان جلسه سرماخورده و تو باید به‌ جای او سخنرانی کنی.
قهرمان پارالمپیک پاریس گفت: من پیش ‌از این سابقه سخنرانی در حضور شهید جمهور را در مراسم تجلیل از قهرمانان داشتم ولی همیشه از صحبت‌کردن در مقابل رهبری ناتوان بودم و همیشه گلویم خشک می‌شد و تا می‌خواستم در محضر آقا صحبت کنم صدایم درنمی‌آمد. ولی دیروز معجزه شد و چند کلامی هرچند کوتاه توانستم ارادتم را به ایشان ابراز کنم و در آخر از آقا خواستم که انگشتری به نشان تبرک و یادگار به پدر و مادرم هدیه کنند.
ملی‌پوش پاراوزنه‌برداری کشورمان ابراز داشت: ایشان هم دو انگشتر هدیه کردند و فرمودند به پدر و مادر سلام برسانید.
رستمی درباره رکوردشکنی در بازی‌های پارالمپیک عنوان کرد: شرایط مسابقه مثل همیشه پر فشار بود و من باید وزنه‌های خودم را می‌زدم و کاری با حریفان نداشتم.
وی گفت: از اول شروع مسابقه بر کار خودم تمرکز کردم و سعی داشتم بهترین خودم باشم. کادر فنی هم با تسلط بر کار خودش سعی داشت بهترین وزنه‌های ممکن را بگیرد که همین هم اتفاق افتاد.