به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,674
بازدید دیروز: 25,395
بازدید هفته: 73,453
بازدید ماه: 386,254
بازدید کل: 30,796,771
افراد آنلاین: 152
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۲۱ مهر ۱٤۰۵
Tuesday , 13 October 2026
الثلاثاء ، ۲ جمادى الأول ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
5470 - حجت‌الاسلام نقدعلی: کشورهای مرتجع منطقه دست از کمک به اسرائیل بردارند ۱۴۰۳/۰۷/۲۰
حجت‌الاسلام نقدعلی:
 کشورهای مرتجع منطقه دست از کمک به اسرائیل بردارند 
۱۴۰۳/۰۷/۲۰

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی، نماینده مردم خمینی‌شهر در گفت‌وگو با مهر، با بیان اینکه اقدامات رژیم صهیونیستی مبنی بر حملات هوائی و ترور، دستاورد محسوب نمی‌شود، گفت: فرق عملیات‌های وعده صادق که جمهوری اسلامی ایران انجام داد، با حملات هوائی و ترورهای کوری که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد این است که جمهوری اسلامی ایران فقط با نظامیان و با حکام ستمگر رژیم صهیونیستی طرف است و سعی می‌کند مناطق مسکونی و زیرساخت‌های آنان فعلاً مورد هجوم قرار نگیرد. در مقابل، رژیم صهیونیستی کودکان، زنان و مناطق مسکونی را مورد هجمه قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: در عملیات وعده صادق تمام دقت‌ها بر این بود که این عملیات با کمترین خطا و بیشترین اصابت به هدف، اتفاق بیفتد و پیش از این عملیات، عزیزان ما در سپاه پاسداران و دیگر نیروهای نظامی ما رصد می‌کردند که عملیات به بهترین وجه انجام شود.
عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، توانمندی و اثرگذاری خود را در منطقه ثابت کرده و امروز دنیا به این معنا واقف شده و خیال خامی است که فکر کنند با یک حمله، یک عملیات تروریستی یا حذف بعضی از حامیان جمهوری اسلامی خللی به اراده مردم وارد می‌شود، بلکه هر چقدر از این عملیات‌ها انجام دهند، مصمم بودن و اراده قوی مردم بیشتر می‌شود.
نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: توصیه‌ام این است که ایالات متحده و رژیم صهیونیستی آزموده را نیازمایند و هر چقدر به عملیات‌های خرابکاری و تروریستی دست بزنند، احتمال گسترش جنگ به منطقه و ضربه خوردن به منافع آنها وجود دارد؛ پس بهتر است خطای محاسباتی نکنند.
نقدعلی ادامه داد: همین‌طور این هشدار را به کشورهای مرتجع منطقه باید داد که آنها هم باید مراقب باشند و اگر از حمایت خود از صهیونیست‌ها دست برندارند و رژیم صهیونیستی را برای عملیات دیگری گستاخ کنند، به طور یقین، آتش خشم ما دامن آنان را هم خواهد گرفت و همه هستی آنها را خواهد سوزاند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید ایالات متحده آمریکا، واقعیت وجودی و قدرت جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت را درک کند و به حقوق مردم منطقه تمکین کند تا مردم بتوانند در آسایش زندگی کنند.