به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,150
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 33,564
بازدید ماه: 33,564
بازدید کل: 29,180,611
افراد آنلاین: 84
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۶۵۳ - امیر واحدی: تأثیر فضای مجازی از موشک و بمب بیشتر است ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
امیر واحدی:
تأثیر فضای مجازی از موشک و بمب بیشتر است
   ۱۴۰۳/۰۹/۳۰

فرمانده نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی گفت: فعالان فضای مجازی رزمندگان اصلی میدان جنگ، افسران جنگ ترکیبی و انسان‌هایی آگاه به علم روز و خوش‍فکر هستند. 
امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی در مراسم تجلیل از فعالان و ادمین کانال‌های فضای مجازی کشور که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی رئیس اداره عقیدتی - سیاسی این نیرو، امیر سرتیپ دوم ابوترابی معاون روابط عمومی و رسانه ارتش و جمعی از فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی کشور برگزار شد، فضای مجازی را یک تیغ دولبه دانست و گفت: فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است، مهم این است که ما چگونه از این فضا استفاده می‌کنیم. 
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب از سال‍‌ها قبل بر اهمیت فضای مجازی، بر لزوم مراقبت از فرزندان در مقابل تهدیدات فضای مجازی تاکید کرد. 
فرمانده نیروی هوائی ارتش، تأثیر فضای مجازی را از موشک و بمب بیشتر دانست و تصریح کرد: فعالان فضای مجازی رزمندگان اصلی میدان جنگ و افسران جنگ ترکیبی و انسان‌هایی آگاه به علم روز و خوشفکر هستند که باید در صحنه نبرد حضور فعال داشته باشند. 
در پایان این مراسم از فعالان و ادمین کانال‌های فضای مجازی مرتبط با نیروهای مسلح تجلیل شد.