به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 12,395
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 46,178
بازدید ماه: 28,122
بازدید کل: 29,961,844
افراد آنلاین: 234
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۲۷۱۹ - حکم قصاص قاتل شهید رسول مهدوی‌پور اجرا شد ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
حکم قصاص قاتل شهید رسول مهدوی‌پور اجرا شد
  ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
حکم قصاص نفس قاتل شهید رسول مهدوی‌پور پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، حکم دادگاه کیفری یک استان مرکزی مبنی بر قصاص نفس قاتل شهید رسول مهدوی‌پور پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
براساس این گزارش، ماموران انتظامی شهرستان زرندیه، در تاریخ ۹ خردادماه سال ۱۴۰۲ در راستای برخورد با قاچاقچیان و ایجاد امنیت در اتوبان تهران- ساوه، با تعدادی از خودرو‌های شوتی حامل مواجه شدند.
ماموران انتظامی برابر وظایف قانونی اقدام به تعقیب خودرو‌های قاچاقچیان کرده و تعدادی از آنها را دستگیر می‌کردند. در این اثنا فرد قاتل به صورت عمدی با خودروی خود شهید مهدوی‌پور را که در حال دستگیری قاچاقچیان بود، زیر گرفت که در اثر این برخورد شهید مهدوی‌پور از قسمت‌های مختلف بدن دچار جراحت شده و به دلیل صدمه شدید به سر به شهادت رسید. عامل حادثه در مدت‌زمان کوتاهی با دستور قضائی در یکی از استان‌های مجاور دستگیر شد. بعد از صدور کیفرخواست، پرونده متهم با عنوان اتهامی «قتل عمد» به دادگاه کیفری یک استان مرکزی ارجاع شد.
متهم در تمامی مراحل دادرسی و بازسازی صحنه به صراحت به عمدی بودن حادثه اعتراف کرد. پس از برگزاری دادگاه با حضور اولیای‌دم، متهم و وکیل وی در نهایت حکم مقتضی صادر شد.
دادگاه کیفری یک استان مرکزی، متهم را به اتهام «قتل عمد» شهید رسول مهدوی‌پور، به «قصاص نفس» محکوم کرد. حکم صادر از سوی دادگاه کیفری یک استان مرکزی در دیوان عالی کشور تایید شد.
به دلیل عدم گذشت اولیای دم پرونده، در نهایت حکم قصاص قاتل صبح روز چهارشنبه 3 بهمن‌ماه در زندان شهرستان ساوه اجرا شد.