به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,194
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 32,608
بازدید ماه: 32,608
بازدید کل: 29,179,655
افراد آنلاین: 53
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۷۱۹ - حکم قصاص قاتل شهید رسول مهدوی‌پور اجرا شد ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
حکم قصاص قاتل شهید رسول مهدوی‌پور اجرا شد
  ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
حکم قصاص نفس قاتل شهید رسول مهدوی‌پور پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، حکم دادگاه کیفری یک استان مرکزی مبنی بر قصاص نفس قاتل شهید رسول مهدوی‌پور پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
براساس این گزارش، ماموران انتظامی شهرستان زرندیه، در تاریخ ۹ خردادماه سال ۱۴۰۲ در راستای برخورد با قاچاقچیان و ایجاد امنیت در اتوبان تهران- ساوه، با تعدادی از خودرو‌های شوتی حامل مواجه شدند.
ماموران انتظامی برابر وظایف قانونی اقدام به تعقیب خودرو‌های قاچاقچیان کرده و تعدادی از آنها را دستگیر می‌کردند. در این اثنا فرد قاتل به صورت عمدی با خودروی خود شهید مهدوی‌پور را که در حال دستگیری قاچاقچیان بود، زیر گرفت که در اثر این برخورد شهید مهدوی‌پور از قسمت‌های مختلف بدن دچار جراحت شده و به دلیل صدمه شدید به سر به شهادت رسید. عامل حادثه در مدت‌زمان کوتاهی با دستور قضائی در یکی از استان‌های مجاور دستگیر شد. بعد از صدور کیفرخواست، پرونده متهم با عنوان اتهامی «قتل عمد» به دادگاه کیفری یک استان مرکزی ارجاع شد.
متهم در تمامی مراحل دادرسی و بازسازی صحنه به صراحت به عمدی بودن حادثه اعتراف کرد. پس از برگزاری دادگاه با حضور اولیای‌دم، متهم و وکیل وی در نهایت حکم مقتضی صادر شد.
دادگاه کیفری یک استان مرکزی، متهم را به اتهام «قتل عمد» شهید رسول مهدوی‌پور، به «قصاص نفس» محکوم کرد. حکم صادر از سوی دادگاه کیفری یک استان مرکزی در دیوان عالی کشور تایید شد.
به دلیل عدم گذشت اولیای دم پرونده، در نهایت حکم قصاص قاتل صبح روز چهارشنبه 3 بهمن‌ماه در زندان شهرستان ساوه اجرا شد.