به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,692
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 11,692
بازدید ماه: 11,692
بازدید کل: 29,158,776
افراد آنلاین: 237
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۶۸۴ - خاطره ای از شهید ماموستا برهان عالی : به شهادت رسیدن در ماه رمضان توسط ایادی شیطان ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
خاطره ای از شهید ماموستا برهان عالی :
به شهادت رسیدن در ماه رمضان توسط ایادی شیطان  
۱۴۰۳/۱۲/۲۴

شیخ‌الشهدای مظلوم کردستان، شهید علامه شیخ الاسلام ماموستا ملا برهان عالی، بهار ۱۳۳۲ در روستای کانی سانان شهرستان مریوان متولد شد. ‌این روحانی اهل سنت یکی از ارکان و منادیان وحدت اسلامی در کردستان بود که در مسیر اسلام ناب محمدی(ص) و دفاع از آرمان‌های انقلاب تلاش می‌کرد.
ملا برهان عالی امام جمعه مسجد قبای سنندج بود که به اقامه نماز جمعه در این مسجد باشکوه می‌پرداخت و در خطبه‌های نماز جمعه به ترویج تعالیم دینی و وحدت اسلامی اهتمام می‌ورزید و مخصوصاً به رونق و شکوه نماز‌های تراویح و دعای شبهای قدر کمال می‌بخشید تا جایی که عوامل استکبار این رونق را برنتافتند و دشمنان وحدت در ۲۱ شهریور ۱۳۸۸ برابر با ۲۲ رمضان المبارک ۱۴۳۰ حدود ساعت ۱۲ شب پس از اتمام نماز تراويح، با مراجعه به درب منزلش وی را خارج و مورد حملۀ مسلحانه قرار داده و به شهادت رساندند. پس از این حادثه، حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی، یک جلد کتاب قرآن کریم از سوی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید ماموستا برهان عالی تقدیم کرد.
سردار سید صادق حسینی فرمانده وقت سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در گرامیداشت یاد و خاطره این شهید گفته بود: شهید ماموستا برهان عالی، عالم برجسته اهل‌سنت به عنوان  یک معلم دینی از جایگاه علمی خاصی برخوردار بودند و در طول دوران زندگیش در خدمت دین، انقلاب و مردم بود.