به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,195
بازدید دیروز: 15,727
بازدید هفته: 44,978
بازدید ماه: 26,922
بازدید کل: 29,960,646
افراد آنلاین: 100
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 24 August 2026
الاثنين ، ۱۱ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۲۸۰۴ - سردار فدوی: اجازه نمی‌دهیم آمریکا دوباره دچار اشتباه محاسباتی شود ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
سردار فدوی: 
اجازه نمی‌دهیم آمریکا دوباره دچار اشتباه محاسباتی شود
  ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون همواره بر اثر اشتباه محاسباتی آمریکایی‌ها علیه ما اقدامات صورت گرفته است، گفت: ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم.
سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سؤالی درباره تأثیر اجرای رزمایش‌های نیرو‌های مسلح طی ماه‌های اخیر بر ممانعت از دچار شدن دشمن به اشتباه محاسباتی گفت: در طول ۴۶ سال اخیر همواره شیطان بزرگ، آمریکا بر اثر اشتباه محاسباتی دست به اقدام‌زده است چون اگر اشتباه محاسباتی نداشت دست به اقدام نمی‌زد. وی افزود: اشتباه محاسباتی آمریکا این بوده که فکر می‌کرد در اثر اقدام موفق می‌شود. اگر احتمال کمی می‌داد که موفق نمی‌شود هم دست به اقدام نمی‌زد. جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون همواره بر اثر اشتباه محاسباتی آمریکایی‌ها علیه ما اقدامات صورت گرفته است، تاکید کرد: یکی از مطالب مهم دائمی این است که نیرو‌های مسلح، بسیجیان و سایر مردم باید به گونه‌ای عمل و رفتار کنند که منجر به اشتباه محاسباتی دشمن نشود سردار فدوی افزود: جنگ تحمیلی، اشتباه محاسباتی آمریکا بود که در آن شکست خوردند و الان آثاری از رئیس‌جمهور آن زمان آمریکا و صدام نیست و همه آنها از بین رفتند اما این ما بودیم که شهید دادیم.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم که آمریکایی‌ها مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شوند، تصریح کرد: ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم. وی افزود: مردم با ایفای وظیفه در ۲۲ بهمن به تکلیف خود عمل کردند و یک عظمت را خلق کردند، شما تصور کنید به جای عظمت حضور مردم در ۲۲ بهمن تعداد کمی از ملت در روز جشن پیروزی انقلاب حاضر می‌شدند آنگاه آمریکایی‌ها حتماً دچار اشتباه محاسباتی می‌شدند و در پی این اشتباه محاسباتی دست به اقدام می‌زدند. البته مجدداً با عنایت خدا آنها شکست می‌خوردند ولی ما باز هم هزینه می‌دادیم.
سردار فدوی خاطرنشان کرد: در این راستا، مردم و نیرو‌های مسلح اقداماتی را انجام می‌دهند برای اینکه اشتباه محاسباتی دشمن دوباره تکرار نشود.