به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,946
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 6,946
بازدید ماه: 6,946
بازدید کل: 29,154,030
افراد آنلاین: 293
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۴۸۱ - شیخ مرتضی زاهد در ردیف سلمان و اباذر ۱۴۰۴/۰۲/۰۶

شیخ مرتضی زاهد در ردیف سلمان و اباذر  

  ۱۴۰۴/۰۲/۰۶

مرحوم میرزا‌ هادی ‌تهرانی (از واعظان و منبری‌های بسیار مشهور و پرهیزکار و باتقوای تهران‌) به اندازه‌ای در تقدس و تقوا دقت و مواظبت داشت که کم‌کم این تقدس و تقوای او سبب شد تا علما و مردم مشکل‌پسند تهران با اعتقادی کامل از او با نام «حاج‌ مقدس» یاد کنند و از آن به بعد مرحوم حاج‌ مقدس نماد و اسوه تقدس و صداقت و درستکاری و تقوای الهی برای مردم و علمای تهران شده بود.
مرحوم حاج ‌مقدس نیز یکی از تربیت‌شده‌ها و از شاگردان آقا شیخ مرتضی زاهد بود و به ایشان بسیار اعتقاد و ایمان داشت.
بعد از اینکه حاج‌ مقدس از دنیا می‌رود، یکی از ارادتمندان مرحوم شیخ مرتضی زاهد‌، به نام حاج شیخ محمد حمامی که او نیز انسانی بسیار متدین و باتقوا بود حاج ‌مقدس را در عالم رؤیا مشاهده می‌کند.
ایشان چنین نقل می‌کند: «بعد از وفات حاج‌مقدس، شبی او را در خواب دیدم. او در باغی بسیار زیبا قرار داشت و حالش بسیار خوب و نیکو بود. در خواب از حاج‌مقدس احوالش را پرسیدم. حاج ‌مقدس جواب داد: حالم خوب است و این‌جا منزل و جایگاه من است. آنگاه از حاج‌ مقدس پرسیدم: آقا شیخ مرتضی زاهد کجاست؟ حاج ‌مقدس جواب داد: آقا شیخ مرتضی زاهد در ردیف سلمان و اباذر است؛ دست من که به او نمی‌رسد! »
*کتاب: آقا شیخ مرتضی زاهد، اثر محمد‌حسن سیف‌اللهی 
از انتشارات مسجد مقدس جمکران