به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 7,346
بازدید دیروز: 23,415
بازدید هفته: 30,760
بازدید ماه: 30,760
بازدید کل: 29,177,807
افراد آنلاین: 50
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۹ تیر ۱٤۰۵
Friday , 10 July 2026
الجمعة ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
‌ ۲۹۱۲ - سرلشکر حاتمی: ضربات سختی به رژیم جعلی صهیونیستی وارد می‌کنیم ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
سرلشکر حاتمی: 
 ضربات سختی به رژیم جعلی صهیونیستی وارد می‌کنیم
۱۴۰۴/۰۳/۲۵

فرمانده ‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: رزمندگان ارتش از دقایق ابتدائی تجاوز رژیم سفاک و منحوس صهیونی تا این لحظه در دفاع از حریم مقدس ایران عزیز، تلاش‌های مؤثری به‌عمل آورده و از این پس هم با آمادگی کامل ضربات سختی را به رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهد کرد.
امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده ‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی بعد از انتصاب به عنوان فرمانده کل ارتش از اعتماد فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) قدردانی کرد.
به گزارش تسنیم، متن پیام به شرح زیر است:
محضر مبارک فرماندهی معظم کل قوا
حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)
با تقدیم سلام و احترام
با تبریک عید سعید غدیرخم و حلول عید ولایت و اتمام نعمت از مقام لم‌یزلی و تبریک و تسلیت عروج ملکوتی فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه به دست رژیم جعلی و جنایت‌پیشه صهیونی به محضر آن رهبر حکیم و فرزانه، اینک که این سرباز انقلاب و ملت بزرگ ایران مورد عنایت و اعتماد ویژه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) قرار گرفته‌ام، با آرمان‌های والای انقلاب و خون پاک شهدای والامقام، عهد و پیمان می‌بندم که با همراهی خیل عظیم سلحشورمردان جان برکف ارتش انقلابی در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوائی و دریایی تا آخرین نفس از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محافظت و پاسداری ‌نماییم.
رزمندگان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق فرمان آن فرماندهی معظم و مقتدر، از دقایق ابتدائی تجاوز رژیم سفاک و منحوس صهیونی همچون ذوالفقار حیدر و با نام نامی حضرت مولی‌الموحدین امام 
علی بن ابی‌طالب(ع) مخلصانه تا این لحظه در دفاع از حریم مقدس ایران عزیز، تلاش‌های مؤثری را به‌عمل آورده و از این پس هم با آمادگی کامل ضربات سختی را به رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی وارد خواهد کرد.
از درگاه خداوند منان مسئلت دارم که تحت تدابیر و رهنمودهای داهیانه آن فرمانده عالیقدر، انتظارات مصرّحه در حکم انتصاب در قالب ارتشی با رویکرد تحولی و انقلابی، با هدف ارتقای توان و آمادگی‌های رزمی و هم‌افزا با سایر نیروهای مسلح به منصه ظهور برسد. ان‌شاءالله.