به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 868
بازدید دیروز: 14,519
بازدید هفته: 49,170
بازدید ماه: 31,114
بازدید کل: 29,964,835
افراد آنلاین: 6
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۳ شهریور ۱٤۰۵
Tuesday , 25 August 2026
الثلاثاء ، ۱۲ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
7102 - حسین شریعتمداری : چشم جهانیان در دوحه به پزشکیان دوخته شده ۱۴۰۴/۰۶/۲۲

 چشم جهانیان در دوحه به پزشکیان دوخته شده 

 ۱۴۰۴/۰۶/۲۲

۱- سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد که دوحه روز دوشنبه (فردا) میزبان نشست فوق‌العاده کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود. و توضیح داد که این اجلاس در سایه تحولات اخیر منطقه تشکیل می‌شود و تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به محل نشست رهبران حماس موضوع نشست خواهد بود. گفته شده، در این نشست پیش‌نویسی که از سوی وزرای خارجه در خصوص حمله اسرائیل 
علیه قطر ارائه می‌شود بررسی خواهد شد. بدیهی است که این نشست می‌تواند زمینه مثبتی برای همبستگی کشورهای عربی و اسلامی با قطر در برابر تجاوز رژیم وحشی و کودک‌کش صهیونیستی باشد و این‌گونه نیز خواهد بود. و اما در ‌این‌باره گفتنی‌هایي هست که نباید نادیده گرفته شود.

۲- حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ساختمان محل نشست رهبران حماس در دوحه با دخالت و حمایت مستقیم آمریکا صورت گرفته است. بزرگ‌ترین پایگاه هوائی آمریکا (العدید‌) در قطر قرار دارد و بدیهی است که آسمان این کشور تحت رصد لحظه به لحظه این پایگاه بوده است و هیچ جنگنده‌ای نمی‌توانسته بدون مجوز و حمایت آمریکا به آسمان قطر وارد شود. بنا‌براین کمترین تردیدی وجود ندارد که تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به دوحه تحت حمایت مستقیم آمریکا صورت گرفته است. این نکته از سوی برخی مقامات رژیم صهیونی نیز مورد تایید و حتی تاکید بوده و هست. اکنون سؤال این است که اجلاس دوحه در این خصوص چه موضعی خواهد داشت

۳- برخی از کشورهای عربی و اسلامی، زمین و آسمان کشور خود را در اختیار پایگاه‌های نظامی آمریکا که حامی و پشتیبان و فرمانده عملیات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی است، قرار داده‌اند که قطر نیز یکی از آنهاست. آیا کشورهای حاضر در اجلاس دوحه حاضرند به حضور پایگاه‌های نظامی آمریکا در زمین و آسمان کشور خود پایان بدهند؟! اگر پاسخ این سؤال منفی باشد، که خواهیم دید هست، اجلاس دوحه فقط در حد و اندازه یک نشست و برخاست بی‌خاصیت قابل ارزیابی است. وقتی قرار است زمین و آسمان یک کشور در اختیار دشمن اصلی آن کشورها و حامی نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی باشد، چگونه می‌توان از ادامه تجاوز صهیونیست‌های وحشی جلوگیری کرد؟! چند روز قبل، دولت قطر رسماً اعلام کرد که «‌همکاری ما با آمریکا قوی‌تر از همیشه خواهد بود‌»!

۴- گزارش‌ها حاکی از آن است که قرار است آقای پزشکیان، رئيس‌جمهور محترم کشورمان نیز در اجلاس دوحه شرکت و سخنرانی کند. حضور ایشان در اجلاس دوحه، ضمن احترام به همبستگی کشورهای عربی و مسلمان، می‌تواند نقش روشنگرانه‌ای در ترسیم واقع‌نمای شرایط منطقه داشته باشد و خطر ویرانگر حضور پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را بازگو کند و از خطر روابط تجاری و سیاسی برخی از کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی پرده بردارد. 

۵- نگاهی حتی گذرا به اظهار‌نظرهای متفاوت و فراوانی که رسانه‌ها و صاحبنظران دنیا درباره اجلاس دوحه مطرح کرده و می‌کنند، به وضوح دیده می‌شود که بسیاری از آنها به سخنرانی رئيس‌جمهور کشورمان در اجلاس یادشده چشم و گوش دوخته‌اند. آقای پزشکیان می‌تواند و باید نماینده واقع‌نما و تمام‌عیار مواضع انقلابی و ضد‌صهیونیستی و ضد‌استکباری ایران اسلامی در اجلاس دوحه باشند که به لطف خدا خواهند بود. مواضعی که امروزه مردم در سراسر جهان نیز فریاد می‌زنند.

حسین شریعتمداری