به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 16,707
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 16,707
بازدید ماه: 16,707
بازدید کل: 29,163,768
افراد آنلاین: 114
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
7863 - محسن رضایی: در جنگ 12 روزه ترامپ برای آتش‌بس به عراقچی زنگ زد ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
محسن رضایی:
در جنگ 12 روزه ترامپ برای آتش‌بس به عراقچی زنگ زد
  ۱۴۰۴/۱۱/۲۲

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جنگ 12 روزه بیان کرد: اسرائیل دست به دامن ترامپ شد و ترامپ با آقای عراقچی تماس گرفت. آقای عراقچی نیز با فرمانده سپاه تماس گرفت و اعلام شد که آمریکا خواهان آتش‌بس است. 
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز چهارشنبه ۲۲ بهمن در مراسم گرامیداشت ایام‌الله ۲۲ بهمن در اصفهان اظهار داشت: از طرف مردم اعلام می‌کنم ملت ایران هم برای دفاع از خود آماده است و هم برای مذاکره‌ای برابر، عادلانه و منصفانه آمادگی دارد؛ اما اگر جنگی آغاز شود، دیگر آتش‌بسی در کار نخواهد بود. 
وی با اشاره به درخواست ترامپ برای آتش‌بس در جنگ 12 روزه گفت: اسرائیل دست به دامن ترامپ شد و ترامپ با آقای عراقچی تماس گرفت. آقای عراقچی نیز با فرمانده سپاه تماس گرفت و اعلام شد که آمریکا خواهان آتش‌بس است و اسرائیل نیز موافق آتش‌بس است و درخواست دارند ایران آتش‌بس را بپذیرد. سپس فرمانده هوافضای سپاه، تماس گرفته شد و پرسیده شد چند موشک آماده شلیک دارید که پاسخ داده شد همه موشک‌ها آماده است. دستور شلیک داده شد و پس از آن، در تماس مجدد اعلام شد که ایران نیز آماده پذیرش آتش‌بس است. 
رضایی ادامه داد: امروز حال ‌و هوای ترامپ این است که چگونه از این باتلاق خارج شود. در آمریکا نیز دو دیدگاه وجود دارد؛ آقای روبیو معتقد به حمله است، اما آقای ونس هشدار می‌دهد که در صورت ادامه جنگ، آمریکا جایگاهی در غرب آسیا نخواهد داشت و منابع نفت و گاز منطقه را از دست خواهد داد و باید مسیر مذاکره را در پیش گرفت.