به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,071
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 11,071
بازدید ماه: 11,071
بازدید کل: 29,158,155
افراد آنلاین: 179
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۴۰۶ - ضربه وزارت اطلاعات به ۳ هسته از مزدوران آمریکایی در ۳ استان کشور ۱۴۰۴/۱۲/۲۳

ضربه وزارت اطلاعات به ۳ هسته

از مزدوران آمریکایی در ۳ استان کشور

۱۴۰۴/۱۲/۲۳

وزارت اطلاعات به سه هسته از  مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی در استانهای مازندران، خوزستان و خراسان رضوی ضربه پیش‌دستانه زد.
در پی دریافت گزارش های مردمی و اقدامات اطلاعاتی تکمیلی، یک هسته تشکیلاتی ۱۰ نفره از مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونی که مترصد انجام اقدامات ضدامنیتی در شهرهای استان مازندران بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان مازندران، شناسایی و بازداشت شدند. این افراد دارای سابقه حمله به نیروهای حافظ امنیت می باشند.
همچنین یک هسته ۱۰ نفره از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی در خراسان رضوی که اقدام به همکاری اطلاعاتی با رسانه‌های تروریستی وابسته به دشمن متجاوز می‌کردند، با دریافت گزارشات مردمی و اقدامات اطلاعاتی-عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی، شناسایی و دستگیر شدند. این افراد، موقعیت مکان‌های نظامی و برخی زیر ساخت‌های اقتصادی را به دشمن متجاوز منتقل می‌کردند. آنها همچنین با هدف ایجاد رعب و وحشت و اثرگذاری برای پیشگیری از حضور میدانی مردم همیشه در صحنه، مکان برخی از مراکز علمی و تحقیقاتی، اماکن عمومی و... را به عنوان مکان تجمع نیروها و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونی منتقل می کردند.
علاوه بر آن اعضای یک تیم تروریستی سه نفره‌ی دشمن آمریکایی-صهیونی که با واسطه مزدوران خارج از کشور هدایت می شد، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج ) در اداره کل خوزستان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند. اعضای این تیم در روزهای اخیر با حمله مسلحانه به حافظان امنیت و چندین مکان دولتی و عمومی از جمله استانداری خوزستان و ایراد خسارت، موجب ناامنی، رعب و وحشت در سطح شهر شده بودند. از تیم اخیر دو قبضه سلاح جنگی کلاشینکف و مقداری مهمات کشف گردید.
بازداشت ۱۰ مزدور دشمن آمریکایی - صهیونیستی در مازندران
سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یک هسته تشکیلاتی ۱۰ نفره مزدور دشمن آمریکایی - صهیونیستی را در مازندران متلاشی کردند.
سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق شدند سه هسته مرتبط با دشمنان آمریکایی ـ صهیونیستی را در استان‌های مازندران، خراسان رضوی و خوزستان شناسایی و منهدم کنند. بر اساس این گزارش، در جریان این عملیات یک هسته تشکیلاتی ۱۰ نفره در استان مازندران و یک هسته ۱۰ نفره دیگر در استان خراسان رضوی توسط نیروهای اطلاعاتی شناسایی و بازداشت شدند. طبق اعلام منابع آگاه، اعضای این شبکه‌ها اقدام به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات مربوط به برخی مراکز نظامی و همچنین زیرساخت‌های اقتصادی کشور برای دشمنان متجاوز می‌کردند. همچنین در عملیاتی جداگانه، یک تیم تروریستی سه نفره در استان خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد. به گزارش مهر، گفته می‌شود اعضای این تیم طی روزهای گذشته با انجام حمله مسلحانه علیه حافظان امنیت و برخی اماکن عمومی، تلاش داشتند امنیت شهر را مختل کنند که با اقدام به‌موقع نیروهای اطلاعاتی بازداشت شدند.