به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,668
بازدید دیروز: 0
بازدید هفته: 11,668
بازدید ماه: 11,668
بازدید کل: 29,158,752
افراد آنلاین: 229
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
8050 - عارف: حمله به دانشگاه شریف نماد جنون و جهل ترامپ است ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
عارف:
حمله به دانشگاه شریف نماد جنون و جهل ترامپ است
  ۱۴۰۵/۰۱/۱۷

cdnThumbnail

معاون اول رئیس‌جمهور نوشت: حمله با بمب سنگرشکن به دانشگاه شریف، نماد جنون و جهل ترامپ است. سنگر واقعی، اراده اساتید و نخبگان ماست.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور و استاد دانشگاه صنعتی شریف روز دوشنبه(17 فروردین) در واکنش به حمله آمریکایی- صهیونیستی به این دانشگاه در پیامی نوشت: «حمله با بمب سنگرشکن به دانشگاه شریف، نماد جنون و جهل ترامپ است. او نمی‌فهمد که دانش ایران در بتن نیست تا با بمب تخریب شود؛ سنگر واقعی، اراده اساتید و نخبگان ماست.»
وی در پایان مطلب خود آورده است: «هیچ وحشیگری در تاریخ نتوانسته است علم را از ایرانی بگیرد. علم ریشه در جان ما دارد و این سنگر فرو ریختنی نیست.»
سحرگاه روز دوشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۵، در پی حمله آمریکایی ـ صهیونی به دانشگاه صنعتی شریف، یکی از ساختمان‌های واقع در دانشگاه مورد اصابت واقع شد. در جریان این حمله خصمانه خساراتی به ساختمان‌های مجاور نیز وارد شده است.
ترامپ در «عصر حجر» مانده ایران اما مسیر ساختن را انتخاب کرده است
همچنین عارف یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: ترامپ دیشب از ناتوانی در تأمین «مهدکودک و سلامت» مردم آمریکا به بهانه جنگ گفت و امروز ایران را به تخریب «نیروگاه‌ها و پل‌ها» تهدید کرد.
وی در ادامه این پیام آورده است: کسی که رفاه مردمش را قربانی تهدید دیگران می‌کند، هنوز در «عصر حجر» مانده. ایران اما مسیر دیگری را انتخاب کرده: ساختن، حتی زیر فشار.