به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 13,784
بازدید دیروز: 30,778
بازدید هفته: 102,439
بازدید ماه: 149,397
بازدید کل: 29,135,130
افراد آنلاین: 156
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ تیر ۱٤۰۵
Thursday , 9 July 2026
الخميس ، ۲٤ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۱۶ - ماجرای سخنرانی یک ساعت و نیمه شهید نصرالله درباره پیشرفت‌های ایران ۱۴۰۵/۰۲/۲۰

ماجرای سخنرانی یک ساعت و نیمه شهید نصرالله

درباره پیشرفت‌های ایران 

 ۱۴۰۵/۰۲/۲۰

یکی از رهبران مقاومت اسلامی عراق گفت: در سال ۹۷، یعنی اربعین انقلاب سید حسن یک ساعت و نیم درباره پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی در لبنان سخن گفت. عرض من به ایرانی‌ها این است که او مجبور نبود؛ فشارها بر او بسیار بود، اما مثل مردی شجاع و با‌شرافت سخن گفت. اما متأسفانه برخی از خودی‌ها گاهی قدر نمی‌دانند.
حجت‌الاسلام‌ سید‌هاشم الحیدری، از رهبران مقاومت اسلامی عراق در ویژه‌برنامه «پرچمدار» نگاه رهبر معظم انقلاب به جریان مقاومت را تشریح کرد و به چند فرمان مهم ایشان از جمله فریضه «جهاد تبیین» اشاره کرد.
او همچنین با نگاهی قرآنی و ژرف، وظایف امت اسلامی نسبت به ولی‌فقیه زمان را روشن و مستدل تشریح کرد.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سید‌هاشم الحیدری گفت: در سال ۹۷، یعنی اربعین انقلاب و چهل‌سالگی پیروزی انقلاب، سید حسن نصرالله سخنرانی کرد. من اتفاقاً خدمت ایشان در بیروت بودم، دو ـ سه هفته قبل از ۲۲ بهمن ۹۷. ایشان به من فرمودند که سخنرانی خواهند کرد و درباره پیشرفت‌ها بیشتر صحبت می‌کنند. کتابی درباره پیشرفت‌های ایران اثر آقای راجی قسمت اول نزد ایشان بود و از من خواستند آمار بفرستم؛ من سریعاً به ایران آمدم و اطلاعات را برای ایشان ارسال کردم. آن زمان ایشان حدود یک ساعت و نیم درباره پیشرفت‌های ایران سخنرانی کردند.
وی مطرح کرد: در چه شرایطی؟ در لبنان برخی آنان را مزدور ایران می‌خواندند، اما سید حسن یک ساعت و نیم درباره پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی سخن گفت. عرض من به ایرانی‌ها این است که او مجبور نبود؛ فشارها بر او بسیار بود، اما مثل مردی شجاع و با‌شرافت سخن گفت. این نظام با وجود محاصره و فشارهای فراوان، پیشرفت‌های زیادی داشته و سرشار از معنویت است، اما متأسفانه برخی از خودی‌ها گاهی قدر این نظام و این رهبر را نمی‌دانند.
حجت‌الاسلام‌ سید‌هاشم الحیدری یادآور شد: در زمان آقای رئیسی، نقدهای بسیاری به ایشان شد؛ پس از شهادت او، حضرت آقا فرمودند دلم برای او سوخت. عرض من به خواص، چه در داخل و چه در خارج این است که امام شهید شد و بسیاری از ما حزب‌اللهی‌ها در ۳۷ سال گذشته حتی یک‌بار هم در منبر درباره اصل ولایت فقیه صحبت نکرده‌ایم. گاهی به برخی خواص می‌گویم یک کلیپ ده‌دقیقه‌ای درباره اصل ولایت فقیه برایم پیدا کنید که در منابر، برنامه‌های تلویزیونی، حرم امام رضا(ع) و مسجد جمکران آشکار مطرح می‌کند.