به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,182
بازدید دیروز: 6,185
بازدید هفته: 10,876
بازدید ماه: 10,992
بازدید کل: 28,379,007
افراد آنلاین: 21
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۰ بهمن ۱٤۰٤
Friday , 30 January 2026
الجمعة ، ۱۱ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
مفتی مصر: 1400سال پیش حضرت علی(ع) ظهور گروه تروریستی داعش را پیش‌بینی کرده بود ۲۶ / ۰۱ / ۱۳۹۶

مفتی مصر:

1400سال پیش حضرت علی(ع) ظهور گروه تروریستی داعش را پیش‌بینی کرده بود

۲۶ / ۰۱ / ۱۳۹۶

Image result for ‫دکتر «شوقی علام» مفتی مصر‬‎
دکتر «شوقی علام» مفتی مصر در برنامه تلویزیونی مصر گفت: حضرت «علی‌بن ابی‌طالب(ع) 1400 سال پیش پیدایش گروه تروریستی داعش را پیش‌بینی کرده بود و از آنها به عنوان صاحبان پرچم‌های سیاه» نام برده بود.
  1400سال پیش امیر المومنین علی (ع) از گروهی سخن می‌گویند که نشانه آنها پرچم‌های سیاهی است که به دروغ مردم را به حق دعوت می‌کنند در حالی که بر حق نیستند. پیشگویی حضرت را برخی از مفتیان مصری درست با تحولات سال‌های اخیر و پیداش گروه تروریستی داعش منطبق می‌دانند.
دکتر «شوقی علام»، مفتی مصر گفته «صاحبان پرچم‌های سیاه صاحبان دولت هستند که به وعده و پیمان خود وفا نمی‌کنند و مردم را به حق دعوت می‌کنند در حالی که خود برحق نیستند. ما در برابر یک هجوم وحشیانه علیه سرزمین‌ها و دین خود قرار گرفته‌ایم، زیرا این تندروها (داعشی‌ها) عبای دین بر تن کرده‌اند، در حالی که دین از آنها بیزار است.» شوقی در ادامه اضافه کرد: «ما نیازمند بررسی علل و عوامل تندروی به ویژه اندیشه تندروها هستیم، زیرا افراط‌گرایی برآمده از یک عامل نیست، بلکه عوامل در هم پیچیده‌ای در شکل‌گیری آن نقش دارد.»
پیش از شوقی «علی جمعه» امام جماعت مسجد فاضل در شهر «ششم اکتبر» مصر نیز  با اشاره به سخنان امام علی(ع) در هزارو 400 سال پیش در توصیف داعشی‌ها، گفته بود «نعیم‌بن حماد در کتاب خود به عنوان «الماتع الفتن» به نقل از حضرت علی (ع) آورده است: «زمانی که پرچم‌های سیاه را دیدید از جای خود حرکت نکنید - به این معنا که دعوت آنان باطل است و نباید به کمک آنان بشتابید- سپس قومی ضعیف ظاهر می‌شوند که قلبهایشان مانند آهن سخت است، آنها وفادار به هیچ عهدی نیستند، به حق فرا می‌خوانند در حالی‌که از آن نیستند، اسامی‌شان، کنیه و نسبت‌هایشان از نام شهرها گرفته شده، تا این‌که در بین خود اختلاف نظر پیدا می‌کنند و خداوند اهل حق – هر کسی که بخواهد- را ظاهر می‌سازد.» وی با اشاره به ماهیت داعش اضافه کرده بود که «گروه داعش و نظایر آنها از خوارج این عصر هستند و جمله «فحسبنا الله ونعم الوكیل» (خدا برای ما کافی است و او بهترین پشتیبان ما است) سلاح مومن در برابر این قاتلان فاسد است.»
تاریخ خبر: ۱۳۹۶/۰۱/۲۷، ۱۸:۲۹:۱۲       بازدیدها: 515