به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
  ه
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 737
بازدید دیروز: 6,495
بازدید هفته: 25,380
بازدید ماه: 160,009
بازدید کل: 25,770,463
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

05:24اذان صبح:
06:52طلوع خورشید:
13:18اذان ظهر:
19:43غروب خورشید:
20:02اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۹ فروردین ۱٤۰٤
Tuesday , 8 April 2025
الثلاثاء ، ۱۰ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
اطلاعيه شماره ۴ - ۱ ۲/ ۱۱/ ۱۳۹۲ - دعوت به راهپيمائي ۲۲ بهمن

                                                                                اطلاعيه شماره  ۴ - ۱ ۲/ ۱۱/ ۱۳۹۲

                                                                                                                    

  بسمه تعالی

۲۲بهمن روز تجدید عهد با انقلاب ، امام و اسلام است.

                                                                                مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

                                                                                     

         در آستانه، آغاز سی و ششمین بهار آزادی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، سجده شکر به درگاه ایزدمنان می گذاریم.که به ماتوفیق داد تا شاهد سی پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشیم . انقلابی که پرچم زعامت آنرا مجاهدي نستوه و عارفی فرزانه از نسل پاک پیامبر اکرم (ص) بر دوش داشت . و امروز این پرچم پرافتخار در دستان زعیم عالیقدر حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) به اهتزاز درآمده است.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در هر سال نشان از وحدت و یکپارچگی امت شهید پرور نظام جمهوری اسلامی ایران را به جهان اعلام می دارد. امّا ، امسال که دولتمردان جنایتکار آمریکا هر از چند گاهی یاوه سرایی می نمایند حضور مردم مومن و با بصیرت ایران اسلامی در راهپیمایی نشان از قدرت مردم، در پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی را دارد.

      به همین منظور اعضاء مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان همدوش با مردم مسلمان و ولایت مدار ایران اسلامی ضمن شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن از هموطنان عزیز دعوت می نماید با حضور انقلابی خود در این راهپیمایی ضمن تجدید میثاق با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی و برائت و انزجارشان را از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا نشان دهند.

 

                                                        والسلام

                                    مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان

                                                          ۱ ۲/ ۱۱/ ۱۳۹۲