به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 982
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 982
بازدید ماه: 250,275
بازدید کل: 25,860,638
افراد آنلاین: 9
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
مخبر: غفلت در بخش فرهنگ پیامدهای جبران‌ناپذیری دارد     ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
مخبر:
غفلت در بخش فرهنگ پیامدهای جبران‌ناپذیری دارد
    ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: توجه جدی به مسائل فرهنگی و پژوهشی در برنامه هفتم ضروری است و غفلت در بخش فرهنگ پیامدهای جبران‌ناپذیری دارد.
چهاردهمین جلسه ستاد هماهنگی و راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.
مخبر در این جلسه با اشاره به اهمیت، حساسیت و نقش گسترده فرهنگ در توسعه کشور، بر لزوم توجه جدی به مسائل فرهنگی در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور تاکید کرد. معاون اول رئیس‌جمهور افزود: فرهنگ با روح و جان مردم سروکار دارد و اگر در بخش فرهنگ غفلتی صورت گیرد، مسائل و مشکلات ناشی از آن قابل جبران نخواهد
بود.
وی با اشاره به حضور صاحب نظران و متولیان اصلی بخش فرهنگ در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دبیر این شورا خواست با توجه به اینکه برنامه هفتم توسعه کشور در حال تدوین است، احکام فرهنگی لازم را با نگاه آمایش فرهنگ و شجاعانه و بدون درنظر گرفتن ملاحظات غیرضروری احصاء کند تا در برنامه هفتم توسعه گنجانده شود.
معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر اهمیت موضوع تحقیق و پژوهش تصریح کرد: متأسفانه به موضوع پژوهش آن‌طور که باید توجه نشده و دستاوردهای موجود نیز حاصل همت، عزم، دلسوزی و غیرت دانشمندان کشور بوده که لازم است در برنامه هفتم توسعه کشور سهم بیشتری در بودجه تحقیق و پژوهش لحاظ گردد به‌طوری که هیچ دستگاهی نتواند از زیر بار آن شانه خالی کند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۱۰/۲۰، ۱۹:٤۵:۲۱       بازدیدها: 97