به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 999
بازدید دیروز: 10,845
بازدید هفته: 28,678
بازدید ماه: 29,296
بازدید کل: 28,576,010
افراد آنلاین: 47
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۸ خرداد ۱٤۰۵
Friday , 29 May 2026
الجمعة ، ۱۲ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
 رئیس‌جمهور با افزایش سرمایه صندوق نوآوری به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان موافقت کرد     ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
در دومین جلسه شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان صورت گرفت
 رئیس‌جمهور با افزایش سرمایه صندوق نوآوری
به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان موافقت کرد 
   ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

سرمایه صندوق نوآوری به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت

دومین جلسه شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان عصر سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد. در این جلسه با موافقت رئیس‌جمهور و تصویب هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی، میزان سرمایه این صندوق در طی ۵ سال به مبلغ ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت تا صرف حمایت از تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شود.
گزارش روند اجرای قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان مبتنی بر تصویب ۱۱ آیین‌نامه تکلیفی در هیئت دولت نیز در این جلسه ارائه شد. در ادامه جلسه دستورالعمل‌های مرتبط با اعتبار مالیاتی بخش تحقیق و توسعه، اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری مشترک بانکی و صندوق نوآوری و شکوفایی در شرکت‌های دانش‌بنیان و منع رقابت بخش دولتی با این شرکت‌ها به تصویب رسید.
رئیس‌جمهور در این جلسه در سخنانی بار دیگر بر عزم دولت در حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان، در راستای اجرایی‌‌سازی کامل قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: هرگونه حمایت از این بخش در حقیقت هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است.
آیت‌الله رئیسی گفت: حمایت‌ها باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که به تحول و سرعت بخشیدن به فرآیند اجرایی‌‌سازی قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان در کشور بینجامد.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۱۰/۲۱، ۱٤:۱۵:٤۰       بازدیدها: 144