به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,373
بازدید دیروز: 7,426
بازدید هفته: 50,514
بازدید ماه: 50,514
بازدید کل: 27,970,364
افراد آنلاین: 26
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۷ آذر ۱٤۰٤
Friday , 28 November 2025
الجمعة ، ۷ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
بیانیه مهم الازهر علیه تکفیری‌های داعش

بیانیه مهم الازهر علیه تکفیری‌های داعش 

 

الازهر مصر برگزاری تظاهرات با در دست گرفتن قرآن توسط مخالفان دولت را یادآور فتنه صفین در صدر اسلام دانست و با آن مخالفت کرد.

به گزارش شبکه العالم، تصمیم گروهی از مخالفان در مصر برای برگزاری تظاهرات در روز شنبه آینده در حالی که نسخه‌های قرآن در دست دارند، با واکنش الازهر مواجه شد.
الازهر در واکنش به این اقدام طرفداران اخوان‌المسلمین و سلفی‌ها، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به دست گرفتن نسخه‌های قرآن کریم در روز 28 نوامبر (شنبه آینده) یادآور فتنه صفین است؛ فتنه‌ای که اولین و سنگین‌ترین ضربه را به امت اسلامی وارد کرد.
در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «به دست گرفتن قرآن اقدامی برای فتنه‌انگیزی و یادآور فتنه صفین است، فتنه‌ای که پیامدهایش تا به امروز ادامه دارد.»این بیانیه می‌افزاید: «فراخواندن مردم برای به دست گرفتن قرآن، سوءاستفاده از دین و اقدامی فریب‌آمیز بوده و توهین به قرآن محسوب می‌شود و زمینه‌ساز خونریزی است.»الازهر افزود: «این نوع فراخواندن، در واقع فراخواندن مردم به جهنم است.الازهر در بیانیه خود افزود: علی‌بن ابیطالب(ع) درباره گروه‌های تروریستی هشدار داده و فرموده‌اند: «هرگاه پرچم‌های سیاه را دیدید، در خانه‌های خود بنشینید و به این گروه‌ها کمک نکنید.» ما این پرچم‌های سیاه را در رسانه‌های مختلف می‌بینیم.در ادامه بیانیه آمده است: علی‌بن ابیطالب(ع) در ادامه حدیث خود می‌فرمایند، «صاحبان پرچم‌های سیاه وفادار به هیچ عهد و پیمانی نیستند. مردم را به حق فرا‌می‌خوانند ولی خودشان بهره‌ای از حق ندارند. اسامی صاحبان پرچم‌های سیاه کنیه (القاب) است.»منظور الازهر از به کارگیری این بخش از کلام امام علی(ع)، اشاره به القابی مثل «ابوبکر البغدادی» و «عمر الشیشانی» است که عناصر و سران گروه‌های تروریستی داعش، و القاعده برای خود برمی‌گزینند.

تاریخ خبر: ۱۳۹۳/۰۹/۰۷، ۱۲:۰۱:۲٤       بازدیدها: 636