به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 293
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 293
بازدید ماه: 249,586
بازدید کل: 25,859,949
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
سعدالله زارعی: تجاوز اخیر آمریکا به عراق و سوریه «نمایشی» بود ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
سعدالله زارعی:
تجاوز اخیر آمریکا به عراق و سوریه «نمایشی» بود
۱۴۰۲/۱۱/۱۴

سعدالله زارعی: چشم‌اندازی برای صهیونیست‌ها در منطقه وجود ندارد | خبرگزاری  فارس

«سعدالله زارعی» کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به تجاوز هوائی اخیر آمریکا به مناطقی از سوریه و عراق اظهار کرد: تجاوز هوائی آمریکا به خاک عراق و سوریه، اتفاق تازه‌ای نبود و پیش‌تر آمریکایی‌ها به پایگاه‌هایی در عراق و سوریه حمله کرده بودند؛ این حملات شباهت زیادی به حملات قبلی دارد.
زارعی با اشاره به حملات مقاومت به پایگاه نظامی آمریکا در اردن، اظهار کرد: کاری که مقاومت در پایگاه «رکبان» علیه آمریکایی‌ها انجام داد ابتکار عمل، اقدامی ویژه، خارج از جغرافیای مقاومت و در محیطی دور از تصور آمریکا بود.
وی گفت: آمریکایی‌ها برای اینکه از وقوع حوادث غیرمترقبه (واکنش احتمالی ایران و عدم افزایش سطح درگیری‌ها در منطقه) پیشگیری کنند، ابتدا تمرکز زیادی درباره سطح واکنش خود داشتند و پس از آن دست به اقدامات عمدتاً نمایشی و جنایتکارانه زدند. تجاوز اخیر آمریکا، سطح کنترل شده‌ای از واکنش به منظور متوقف‌کردن اتفاقاتی از قبیل آنچه در «رکبان» رخ داد، بود.
زارعی افزود: بنابراین تجاوز اخیر آمریکا به سوریه و عراق، نه اقدام ابتکاری بلکه صرفاً در واکنش به ضربه‌ای که در اردن دریافت کردند، بود.
گفتنی است، منابع خبری در سوریه و عراق بامداد شنبه از تجاوز جنگنده‌ها و هواپیماهای آمریکایی به مناطقی در استان «دیرالزور» واقع در شرق سوریه خبر دادند. به گفته این منابع در این حملات، مناطقی بین «البوکمال» و «المیادین» در شرق سوریه هدف قرار گرفته است. منابع عراقی همچنین از حملات هوائی آمریکا به مناطق مرزی عراق مانند «القائم» نیز خبر داده‌اند. به گفته این منابع مقر نیروهای الحشد الشعبی این کشور هدف 
قرار گرفته‌اند.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۲/۱۱/۱۵، ۱۷:۵۱:۵۲       بازدیدها: 86