به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,632
بازدید دیروز: 12,463
بازدید هفته: 82,750
بازدید ماه: 64,694
بازدید کل: 29,998,313
افراد آنلاین: 34
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۵ شهریور ۱٤۰۵
Thursday , 27 August 2026
الخميس ، ۱٤ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
سردار سلامی:‌ توسعه زیرساخت‌های ورزشی یکی از دستورکارهای مهم سپاه است ۱۴۰۲/۱۱/۳۰
سردار سلامی:‌
توسعه زیرساخت‌های ورزشی یکی از دستورکارهای مهم سپاه است 
۱۴۰۲/۱۱/۳۰

سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه فعالیت‌ها و دستاورد‌های ورزشی سپاه که در ستاد کل سپاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما اعتقاد داریم شخصیت انسانی که می‌خواهد از کیان اسلام و تمامیت ارضی وطن و اعتبار عزت مسلمانان و ملت ایران دفاع کند در گرو ترکیب جسم قوی‌، ذهن هوشیار و ایمان مستحکم است؛ هم دست‌ها و پا‌ها باید قدرتمند باشند، هم ذهن‌ها باید قوی و وسیع باشند و هم قلب‌ها باید بسیار مطمئن و سرشار از ایمان باشند.
وی ادامه داد: آمادگی جسمانی از این زاویه تأثیر بسیار تعیین‌کننده‌ای در توان و قابلیت رزمی همه نیرو‌های سپاه در جنبه‌های مختلف دارد؛ چرا که ما با دشمنان قدرتمندی دست و پنجه نرم می‌کنیم؛ بنابراین خودمان را باید برای شرایط نبرد با دشمنان بزرگ آماده کنیم. 
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: باید حتماً جسم پاسداران و سربازان قوی باشد؛ به همین دلیل مسئله توسعه ورزش از بُعد ایجاد زیرساخت‌ها، تجهیزات ورزشی پیشرفته و تعلیمات ورزشی نوین و متناسب با نوع فعالیت و اقداماتی که پاسداران انجام می‌دهند، یکی از دستورکار‌های مهم سپاه است.
سرلشکر سلامی افزود: علاوه‌ بر آن رقابتی کردن فعالیت‌های ورزشی در سطح واحد‌های مشابه سپاه و تنظیم کارنامه‌های ثبت عملکرد در عرصه آمادگی جسمانی موضوعاتی است که به شکل نظام‌یافته در دستور کار سپاه قرار دارد؛ البته ما هنوز تا قله‌های آمادگی فاصله داریم؛ اما روند و تلاش ما این است که فاصله‌ها را طی کنیم و به سطوح مطلوب آمادگی جسمانی مورد نظر در سطح سپاه و بسیج دست یابیم.  وی با بیان اینکه در عرصه ورزش قهرمانی فعال هستیم، گفت: با ورزش سازمانی و همگانی تلاش ما این است که ورزش سکه رایج عمل فرماندهان و آحاد پاسداران و بسیجیان و سربازان در مجموعه نیرو‌های سپاه شود؛ این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است که فرمودند ایران قوی در گرو جسم‌های قوی، ذهن‌های قوی و دل‌های قوی است که به امید خدا ما به این ایران قوی خواهیم رسید.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۲/۱۱/۳۰، ۱۳:٤۶:۲۸       بازدیدها: 215