به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,626
بازدید دیروز: 7,460
بازدید هفته: 21,177
بازدید ماه: 14,086
بازدید کل: 25,880,828
افراد آنلاین: 36
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Tuesday , 22 April 2025
الثلاثاء ، ۲٤ شوّال ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی ۱۴۰۳/۰۶/۲۳

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی

موکب‌داران، ملت و دولت  عراق در اربعین حسینی

۱۴۰۳/۰۶/۲۳

‫Magiran | روزنامه کیهان (1403/06/24): پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان  نوازی موکب داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی‬‎

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، در پیامی از میزبانی موکب‌داران و ملّت بزرگ عراق در ایام اربعین حسینی تشکر کردند.
 
آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران صبح چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ لوح و متن عربی این پیام را در جریان سفر به کشور عراق به نخست‌وزیر این کشور اهداء کرد.
ترجمه فارسی پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اوّلین کلمه تشکّر است؛ از صمیم قلب، از طرف خودم و از طرف ملّت بزرگ ایران تشکّر می‌کنم: هم از شما موکب‌داران که در ایّام اربعین، کرامت را و رحمت و مودّت را به منتهی ‌درجه رسانده‌اید؛ هم از همه‌ ملّت بزرگ عراق و هم از مسئولین در دولت عراق که امنیّت را و فضا را و زمینه را فراهم کرده‌اند؛ هم بخصوص از علمای بزرگوار و مراجع عظام عراق که فضای زیارت را، فضای برادری بین آحاد مردم و بین دو ملّت را فراهم کرده‌اند؛ حقیقتاً جای تشکّر دارد.
رفتار شما برادران عزیز عراقی در مواکبِ میانِ راه و رفتار کریمانه‌ شما با زائران حسینی، در دنیای امروز نظیر ندارد، همچنان که خود راه‌پیمایی اربعین در تاریخ نظیر ندارد و همچنان که حراست از امنیّت و سلامت ده‌ها میلیون نفر، در دنیای ناامن کنونی کاری بزرگ و بی‌نظیر است.
شما کرامت اسلامی و کرامت عربی را در رفتار خودتان و اعمال خودتان نشان داده‌اید، و همه به عشق سیّد‌الشّهدا (سلام‌الله علیه) است. این عشق به حسین‌بن‌علی یک امر استثنائی است؛ شبیه این را در هیچ جا، در هیچ زمان، سراغ نداشتیم و نداریم. امیدواریم خداوند متعال این عشق را در دلهای شما، در دلهای ما، روزبه‌روز افزایش بدهد.
امروز دامنه‌ این جاذبه‌ محبّت به گستره‌ای تبدیل شده است که از عرصه‌ پُرشور غزّه تا بسیاری از جوامع غیر مسلمان را شامل می‌شود؛ والحمدلله.
سیّدعلی حسینی خامنه‌ای
صفرالخیر ۱۴۴۶

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۶/۲٤، ۰۷:۱۵:٤۹       بازدیدها: 103