پزشکیان در آیین گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت: خدمت به محرومان و توانجویان دغدغه دولت است ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
پزشکیان در آیین گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت:
خدمت به محرومان و توانجویان دغدغه دولت است
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
مسعود پزشکیان، رئیسجمهور در آیین گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت با اشاره به اینکه باور و اعتقاد ما، توجه به جایگاه افرادیست که کمتر دیده، شنیده و یا مورد توجه قرار میگیرند گفت: رسالت انسان سالم، توانمند و حتی حاکمیت رسیدگی به مشکلات انسانهایی است که دچار مشکل و گرفتاری هستند.
وی با اشاره به اینکه دولت مسئولیت ایجاد بسترهای لازم برای بهرهگیری از توانمندی افراد دارای معلولیت را بر عهده دارد گفت: این وظیفه و مسئولیت بار سنگینی بر دوش دولت و حاکمیت است تا بتوانیم ظرفیت توانمندی شما را افزایش دهیم.
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت به تنهائی قادر به حل مشکلات در این حوزه نخواهد بود افزود: ما در دولت با مشکلات زیادی مواجه هستیم و به تنهائی قادر به حل همه مسایل نخواهیم بود ما باور داریم که میتوان با همراهی مردم بر مشکلات غلبه کرد.
پزشکیان با تأکید بر اینکه دولت هیچگاه مسئولیت خود را فراموش نخواهد کرد اظهار داشت: ما در کنار شما قدم به قدم به سمت حل مشکلات حرکت خواهیم کرد و مسیری را طی کنیم که در آینده مشکلاتی پیش روی خود نداشته باشیم.
وی با اشاره به مشکلات داخلی و خارجی پیرامون کشور گفت: ما اکنون با گرفتاریهای سختی در کشور مواجه هستیم، نخست مشکلات داخلی و دیگری مشکلات خارجی است. از خارج بر آتش تفرقه و جنگ میکوبند و تلاش میکنند منطقه و کشور را ناآرام کنند، ما را تحریم میکنند تا نتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم.
رئیسجمهور تأکید کرد: اتحاد و انسجام داخلی است که میتواند ما را محکم در اهداف و امیالمان نگه دارد.
پزشکیان در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه دولت گوش شنوا برای شنیدن سخن توانجویان دارد گفت: پیام شما را با جان و دل خواهیم شنید و تا جایی که میتوانیم در صدد رفع مشکلات شما در دولت هستیم و امیدواریم که در این راه کوتاهی نکنیم.
در ابتدای این دیدار میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت، تحقق عدالت را اولین شاخص دولت وفاق عنوان کرد و با اظهار امیدواری از اینکه توسعه فرهنگ گرهگشای مشکلات کشور است افزود: در بودجه سال آینده سهم افراد کمتوان از افزایش حقوق 40 درصد پیشبینی شده است و دولت همه تلاش خود را برای اجرای قانون حمایت از معلولین خواهد کرد تا بتواند فرهنگ وفاق ملی را در کشور توسعه دهد.
همچنین قبل از شروع سخنان رئیسجمهور، از افراد برتر کمتوان که به رتبههای شاخص در کنکور سراسری دست پیدا کرده بودند، خیرین نیکوکار در حوزه بهزیستی، مادران نمونه و همچنین همسر شهید سید رضی با اهدای لوح، تقدیر و تشکر بهعمل آمد.
خدمترسانی عادلانه از سوی بیمههای درمانی در کشور وجود ندارد
رئیسجمهور در سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه که صبح سهشنبه در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: آنچه که شما به عنوان شعار برای این همایش در نظر گرفتهاید یعنی رضایتمندی و جلب اعتماد مردم موضوعی است که من در همه جلسات به مدیران و وزرا توصیه میکنم.
پزشکیان افزود: حضرت علی(ع) به مالک میفرماید ای مالک، بدان که تو را به بلادی فرستادهام که پیش از تو دولتها دیده، برخی دادگر و برخی ستمگر و مردم در کارهای تو به همان چشم مینگرند که تو در کارهای والیان پیش از خود مینگری و درباره تو همان گویند که تو درباره آنها میگویی و نیکوکاران را از آنچه خداوند درباره آنها بر زبان مردم جاری ساخته، توان شناخت. باید بهترین اندوختهها در نزد تو، اندوخته کار نیک باشد.
وی در ادامه با تأکید بر نگاه یکسان حاکمیت به همه مردم اظهار داشت: اگر برای جناح و دسته خودم مزیتی در نظر گرفته میشود باید به فرد و گروهی که در جناح من نیستند نیز این مزیت در نظر گرفته شود که این خود انصاف است، در این صورت جامعهای میسازیم که سالم، درست و انسانی خواهد بود.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع بیمه بیان داشت: هم اکنون به مردم در قالب بیمه خدماتی ارائه میشود که به نظر من به شکل عادلانه نیست، آن کسی که در شهرهای بزرگ زندگی میکند به اندازه آن افرادی که در مناطق محروم هستند حق بیمه میدهند در حالی که دسترسی به خدمات برای همه یکسان نیست.
پزشکیان عدالت در ارائه خدمات بیمهای در سراسر کشور را ضروری دانست و افزود: در عرصه بیمهای کشور با چالشهای متعددی روبهرو هستیم از جمله اینکه خدماتی که در روستاها و شهرهای بزرگ ارائه میشود یکسان نیست در صورتی که افراد حق بیمه یکسانی را پرداخت میکنند در صورتی که خدمات متفاوتی دریافت میکنند.
وی با تأکید بر ضرورت تغییر ساختارهای حاکم بر بیمه تکمیلی خاطر نشان کرد: تغییر ساختارهای بیمه تکمیلی میتواند جلوی دریافتهای نامتعارف را گرفته و عدم تعادل و بیانصافی و نگاه غیرمدیریتی در این حوزه را از بین ببرد.
رئیسجمهور تأکید کرد: در حوزه بهداشت و درمان باید در چارچوب مشخصی همه خدمات بگیرند نه اینکه در مناطق محروم مردمی که صدایشان بلند نمیشود هیچ خدماتی نگیرند و آنها که صدایشان بلند است و در شهرهای بزرگ زندگی میکنند به خاطر صدای بلندشان خدمات بیشتری بگیرند. من همواره گفتهام که خطر، فقرا و گرفتاران را بیشتر تهدید میکند.
پزشکیان خاطرنشان کرد: بیمه تکمیلی بیمه پایه نیست. بیمه پایه را نمیتوان بیمه تکمیلی نامگذاری کرد. عمل جراحی که ما در بیمارستان دولتی با
10 میلیون تومان انجام میدهیم در بیمارستان خصوصی با 100 میلیون تومان انجام میدهند و نامش را هم تکمیلی میگذارند نتیجه این است که ساختار کشور را در رابطه با ارائه خدمت به هم میریزیم و وقتی نبود تناسب و مکانیزم پرداخت به هم ریخت کسی که در بیمارستان دولتی کار خود را درست انجام میدهد به بیمارستان خصوصی میرود و بیمه تکمیلی هم آن را پوشش میدهد. این یعنی عدم تعادل، بیعدالتی و بیانصافی.
رئیسجمهور تصریح کرد: بیمه علمی است که با عدد و رقم سر و کار دارد و همانطور که در گفتوگوی تلویزیونی دیشب گفتم معتقدم با عدد و رقم نمیتوان دعوا کرد، همه از ناترازیها سخن میگوییم و در عین حال توصیه میکنیم که کسی به آنها دست نزند با این حساب چه کار باید کرد؟ اجازه بدهیم ناترازیها بماند؟ من معتقدم باید به دنبال راه چاره بود و با دانش و انسان کاردان میتوان برای این مشکلات راهحل پیدا کرد، به شرط آنکه درباره راهحلها اطلاعرسانی شود. شما کارشناسان کمک کنید که بتوانیم ناترازیهای موجود را حل کنیم چرا که نمیتوان به همین شیوه ادامه داد.
پزشکیان در ادامه اظهار داشت: ما 100 الی 150 میلیارد دلار یارانه را غیرمنصفانه توزیع میکنیم و این نه عدالت است نه انصاف نه مدیریت. باید بپذیریم که این روند را اصلاح کنیم و این کار را با گفتوگو با مردم انجام دهیم.
رئیسجمهور در پایان بر انصاف و عدالت تأکید کرد و افزود: انتصابها در دولت منصفانه و بدون جانبداری بوده است و همچون دولتهای گذشته تغییرات آنی و جناحی نداشتیم.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۹/۱٤، ۰۶:۱۱:۵۱ بازدیدها: 59