به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,104
بازدید دیروز: 4,592
بازدید هفته: 3,104
بازدید ماه: 200,879
بازدید کل: 25,811,259
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۳ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 12 April 2025
السبت ، ۱٤ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
عراقچی: «لاوروف» پیامی از آمریکا نداشت و قرار هم نبود که او پیامی بیاورد ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
عراقچی: 
   «لاوروف» پیامی از آمریکا نداشت و قرار هم نبود که او پیامی بیاورد
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

‫عراقچی: در سفر لاوروف به تهران پیامی وجود نداشت؛ قرار هم نبود که او پیامی‬‎

وزیر امور خارجه با بیان اینکه وزیر خارجه روسیه درباره مذاکرات خودشان با آمریکا و مذاکراتشان با دیگران در منطقه، گزارش مفصلی به ما داد، گفت: پیامی وجود نداشت و قرار هم نبود که وی پیامی بیاورد.
عراقچی وزیر امور خارجه چهارشنبه هشتم اسفندماه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ گفت.
سال‌هاست با تحریم‌های آمریکا زندگی کرده‌ایم
وی درباره مذاکره با آمریکا گفت: موضع ما کاملا مشخص است و جدید هم نیست، آن روزی که آمریکایی‌ها سیاست فشار حداکثری را تصویب کردند و یادداشت ریاست جمهوری را ابلاغ کردند موضع ما به طور مشخص و به طور روشن بیان شد. رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ما تحت تاثیر فشار حداکثری اقدام به مذاکره نخواهیم کرد. عراقچی یادآور شد: فشار حداکثری که بر ما می‌خواهند اعمال بکنند چیز جدیدی نیست، یک بار قبلا تجربه شده و نتیجه مثبتی هم نداشته است. وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران سال‌هاست که با تحریم‌های آمریکا زندگی کرده و مسیر پیشرفت خودش را بدون توجه به این تحریم‌ها تنظیم کرده و همین‌طور هم خواهد بود.
مذاکرات ما با اروپا ادامه می‌یابد
رئیس دستگاه دیپلماسی درباره مذاکرات انجام شده با اروپایی‌ها در ژنو که در روز دوشنبه ششم اسفندماه با حضور کاظم غریب‌آبادی و مدیران سیاسی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان انجام شد نیز گفت: ما دو روز پیش در ژنو درباره مسائل هسته‌ای و بعضی مسائل دیگر، دور جدیدی از مذاکرات را با سه کشور اروپایی انجام دادیم. عراقچی با ذکر این نکته که مذاکرات ما با اروپا ادامه می‌یابد و البته فرازونشیب خاص خود را دارد، اظهار داشت: سؤالات و نکات متعددی وجود دارد که باید پاسخ داده شود. ما این مذاکرات را ان‌شاءالله ادامه خواهیم داد.  وی درباره سفر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه به تهران و اینکه آیا حامل پیامی از سوی آمریکا بوده؟ گفت: با آقای لاوروف مذاکرات بسیار مفصلی داشتیم و درباره تمام مسائل منطقه مفصل صحبت کردیم و در خصوص مسائل دوجانبه که طیف وسیعی از موضوعات را دربر می‌گیرد، گفت‌وگو داشتیم. وزیر خارجه بیان کرد: آقای لاوروف درباره مذاکرات خودشان با آمریکا و مذاکرات خودشان با دیگران در منطقه گزارش مفصلی به ما داد. البته پیامی وجود نداشت و قرار هم نبود وی پیامی بیاورد. در خصوص مسائل منطقه و روابط دوجانبه مفصل گفت‌وگو کردیم.
ایران به زبان احترام و کرامت پاسخ می‌دهد
عراقچی همچنین در پاسخ به سؤالی عنوان کرد: اینکه با زور و فشار و با زبان تهدید و زبان تحریم بخواهند ایران را وادار به مذاکره بکنند، این اتفاق نخواهد افتاد. وی همچنین یادآور شد: البته جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده که به زبان احترام و به زبان کرامت پاسخ خواهد داد، همان‌طور که قبلا هم دادیم.
سفر امیر قطر به تهران
وزیر امور خارجه درباره سفر امیر قطر به تهران که هفته انجام شد و اینکه آیا پیام خاصی داشت، نیز اظهار داشت: من نمی‌دانم چه علاقه‌ای در شما هست که دنبال پیام هستید. نه پیامی نبود. ایشان گزارشی از اوضاع منطقه داشت. مشورت‌هایی داشتیم و در مورد مسائل منطقه رایزنی کردیم. عراقچی بیان کرد: به هر حال مسائل منطقه، همه مسائل جدی هستند و نیاز است که کشورهای منطقه مرتباً با هم در تماس باشند، این کاری است که ما داریم انجام می‌دهیم، فقط قطر نیست و با بقیه کشورها نیز تماس مرتب داریم. 
وی عنوان کرد: من در سفرهای اخیری که داشتم با دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس، وزیر خارجه کویت، وزیر خارجه بحرین مرتب تماس داشتیم و همچنین با دبیرکل سازمان ملل در ژنو صحبت مفصلی داشتم، رایزنی‌ها ادامه دارد. رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: اقتضای مسائل پیچیده منطقه ‌این است که ما رایزنی‌های مستمر داشته باشیم.
سند صورت جلسه هشتمین نشست کمیسیون مشترک ایران و مالزی امضا شد
عراقچی و داتوک سری محمد حسن وزیر امور خارجه مالزی بعدازظهر چهارشنبه هشتم اسفندماه سند صورت‌جلسه هشتمین نشست کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و مالزی را در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران امضا کردند.
وزیر خارجه مالزی در پاسخ به دعوت همتای خود عصر سه‌شنبه وارد تهران شد
عراقچی و داتوک سری محمدحسن همتای مالزیایی ۲۲ بهمن درباره اوضاع منطقه و مناسبات دوجانبه تلفنی گفت‌وگو کردند.
رئیس دستگاه دیپلماسی در آن گفت‌وگو با ابراز خرسندی از روند رو به گسترش روابط دو کشور، سفر آتی محمد حسن به تهران را فرصت مناسبی برای مشورت به منظور توسعه روابط دو کشور در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین خواند.
 
ایران تحریم‌های جدید آمریکا را شدیداً محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن اقدام دولت آمریکا در تحریم‌ چندین شناور و شخص حقیقی و حقوقی به بهانه دخیل ‌بودن در فروش نفت خام ایران، این اقدام را متخلفانه، ناموجه، نامشروع و ناقض حقوق بشر مردم ایران خواند.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه سه‌شنبه هفتم اسفندماه اقدام دولت آمریکا در تحریم‌ چندین شناور و شخص حقیقی و حقوقی به بهانه دخیل ‌بودن در فروش نفت خام ایران را به شدت محکوم کرد.
دولت آمریکا اقدام به اعمال تحریم‌های جدیدی علیه بیش از ۳۰ شخص و کشتی به بهانه دخیل بودن در فروش نفت ایران کرد.
بقائی تصمیم‌گیری در مورد تعاملات اقتصادی و تجاری کشورها با یکدیگر را بخشی از حق قانونی تعیین سرنوشت ملت‌ها خواند و تصریح کرد: هیچ طرفی حق ندارد به بهانه‌های سیاسی درصدد ممانعت یا اخلال در روابط تجاری و اقتصادی آنها برآید. 
وی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه تجارت خارجی ایران را مغایر با اصول منشور ملل متحد به ویژه اصل احترام به حاکمیت ملی و اصل تعیین سرنوشت ملت‌ها و نیز خلاف قوانین بین‌المللی ناظر بر تجارت آزاد بین کشورها خواند و این اقدام را متخلفانه، ناموجه، نامشروع و ناقض حقوق بشر مردم ایران برشمرد که مستوجب مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ادعاهای برخی مقام‌های آمریکایی مبنی بر تمایل به تعامل با ایران، اعمال تحریم علیه ملت ایران را بزرگ‌ترین گواه ناراستی این ادعاها و نشانه‌ای آشکار از دشمنی سیاست‌گزاران آمریکایی با رفاه، توسعه و سعادت مردم بزرگ ایران خواند.
به گزارش فارس، وی تاکید کرد که ملت ایران با آگاهی از سابقه سیاست‌های خصمانه و مداخله‌جویانه آمریکا و نقض عهدهای مکرر آن در قبال ایران، مسیر بالندگی و عزت و استقلال خود را ادامه خواهد داد.

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۱۲/۰۹، ۰۷:۲۲:۲۱       بازدیدها: 44