به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,555
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 3,555
بازدید ماه: 252,848
بازدید کل: 25,863,210
افراد آنلاین: 4
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
در حیاط دولت مطرح شد: از به‌کارگیری نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پیگیری دستور رئیس‌جمهور برای ممنوعیت واردات پارچه ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
در حیاط دولت مطرح شد:
 از به‌کارگیری نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پیگیری 
دستور رئیس‌جمهور برای ممنوعیت واردات پارچه 
۱۴۰۴/۰۱/۲۷

‫اتابک: پیگیر دستور رییس جمهور برای ممنوعیت واردات پارچه هستیم - ایسنا‬‎

وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیئت دولت بیان کرد: من فکر می‌کنم که تابستان بهتری پیش‌رو خواهیم داشت، با توجه به اینکه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در حال  ورود به مدار هستند. تاکنون حدود ۵ هزار و ۸۰۰ مگاوات واحد جدید هم رفع محدودیت شده و هم به مدار تولید اضافه شده است. خوشبختانه دیشب نیروگاه رودبار نیز به مدار تولید پیوست که خبر خوبی است. می‌توان از ظرفیت آبی که ما در حوزه رودخانه کارون داریم، استفاده 
کنیم.
اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه هیئت وزیران در حیاط دولت حضور یافتند و به سؤالات‌ اصحاب رسانه پاسخ دادند.
 وزیر نیرو: تابستان بهتری پیش‌رو داریم
عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران بیان کرد: من فکر می‌کنم که  تابستان بهتری پیش‌رو خواهیم داشت، با توجه به اینکه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در حال  ورود به مدار هستند. تاکنون حدود ۵ هزار و۸۰۰ مگاوات واحد جدید هم رفع محدودیت شده و هم به مدار تولید اضافه شده است. خوشبختانه دیشب نیروگاه رودبار نیز به مدار تولید پیوست که خبر خوبی است. می‌توان از ظرفیت آبی که ما در حوزه رودخانه کارون داریم، استفاده کنیم.
وی در ادامه اظهار کرد: در حوزه انرژی ما سال گذشته ۳۸۰ میلیارد کیلووات ساعت  در سال برق تولید کردیم. همه این ظرفیت به استفاده مفید نرسید. بخشی از این انرژی تولید شده در مسیر انتقال تلف می‌شود. بخشی نیز دستخوش تلفات غیرمجاز می‌شود. ما یک‌سری تلفات فنی و یک‌سری تلفات غیر فنی داریم. امسال در حال  تلاش هستیم تا هم تولید را افزایش دهیم و هم تلفات غیر فنی را کاهش دهیم.
وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی پیرامون کمبود سوخت نیروگاه‌ها برای تولید برق، بیان کرد: تابستان فرصتی برای تعمیرات است. کمااینکه زمستان نیز فرصتی  برای تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی است. زمانی که ما با محدودیت سوخت مواجه می‌شویم، سال گذشته به دلایل فنی دچار محدودیت شدیم و زمستان سختی را پشت سر گذاشتیم، واحدهای حرارتی به تعمیرات نرفتند. من از همکارام تشکر می‌کنم. همکاران  بنده تلاش کردند تا تعمیرات را جبران کنند. هیچ یک از همکاران بنده در بخش تعمیرات تعطیلات عید نداشتند. حتی روز عید هم تعمیرات انجام دادند. خوشبختانه تعمیرات خوبی داشتیم. علی‌آبادی در ادامه خاطرنشان کرد: به نظر بنده وضعیت مناسبی است. در تابستان نیز واحدهای پالایشگاهی ما باید به تعمیرات بروند. احتمالا مشکل سوختی داریم. فکر کنم با طرحی که ما در حوزه مصرف خواهیم داشت و محدودیت‌هایی را برای پرمصرف‌ها اعمال خواهیم کرد ان‌شاءالله وضعیت خیلی بهتر خواهد شد.
 وزیر بهداشت: برنامه مهم وزارت بهداشت در سال جاری، تحقق طرح پزشک خانواده است
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت نیز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه مهم وزارت بهداشت در سال جاری  این است که نظام پزشکی خانواده و ارجاع که در قانون برنامه هفتم توسعه آمده و مورد تاکید رئیس‌جمهور است را اجرائی کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا جلسات متعددی در وزارت بهداشت و با رئیس‌جمهور داشته‌ایم. این برنامه را  از سطوح روستایی و محروم‌تر به سطوح بالاتر اجرا می‌کنیم.
 وزیر صنعت، معدن و تجارت: پیگیر دستور رئیس‌جمهور برای ممنوعیت واردات پارچه هستیم
همچنین، سید محمد اتابک، وزیر صنعت نیز در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اجرای دستور رئیس‌جمهور برای ممنوعیت واردات پارچه به کجا رسید؟ بیان کرد: اکنون ما با انجمن پارچه و مسئولان تولید‌کننده نشستیم و یک ارزیابی انجام دادیم تا ببینیم چه چیزهایی را می‌توانیم در کشور تولید کنیم تا بازار دچار مضیقه نشود. آن میزانی که می‌توانیم تولید کنیم جدا خواهیم کرد و سعی می‌کنیم واردات بیشتر برای پارچه‌هایی باشد که بیشتر به عنوان مواد در کارخانه‌های نساجی استفاده می‌شود.
وی در ادامه اظهار کرد: روی نخ تاکید داریم. دو جلسه تاکنون تشکیل شده و امیدوارم به زودی نهائی شده و ابلاغ کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور: درآمدهای مالیاتی صددرصد تحقق یافت
سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: درآمد مالیاتی سال ۱۴۰۳ تقریبا صددرصد تحقق یافت، اما درآمد نفتی کم شد چون مصرف داخلی فرآورده‌های نفتی افزایش و مثلا مصرف روزانه بنزین حتی به ۱۶۵ میلیون لیتر افزایش یافت و این یعنی مصرف از تولید پیشی گرفت به همین دلیل ناگزیر شدیم درآمدهای نفت را با فرآورده‌های نفتی تهاتر کنیم.
وی از عموم مردم خواست با نگاه به میزان مصرف بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی، مصرف‌شان را کاهش دهند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر تداوم اجرای طرح کالابرگ گفت: اراده نظام تداوم کالابرگ برای هفت دهک است. منابع آن مرحله به مرحله در حالی تامین است و ان‌شاءالله بقیه آن نیز تامین می‌شود.
 سخنگوی دولت: واردات خودروی جانبازان به تصویب دولت رسید
همچنین فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس و احتمال ارتباط این موضوع با روند مذاکرات، تصریح کرد: اصولاً ما هیچ کدام از موضوعات کشور را به مذاکرات گره نزدیم و نمی‌زنیم. همان‌طور که هم رئیس‌جمهوری گفت و هم مقام معظم رهبری راجع به آن تذکر دادند، ما هیچ‌کدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است.
وی افزود: در مورد معرفی وزیر اقتصاد قانوناً دولت سه ماه فرصت دارد و طبیعتاً از سه ماه فرصت خود می‌تواند استفاده کند. در عین‌حال با واژه «بی‌صاحب بودن وزارت اقتصاد» که در پرسش مطرح شد، موافق نیستم. اکرمی به ‌عنوان سرپرست که قبلاً هم این تجربه را داشتند خیلی خوب امور را پیش می‌برند و هیچ‌کدام از امور این وزارتخانه معطل نمانده است و همه زیرمجموعه‌ها در حال کار هستند.
سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، تاکید کرد: بازگشایی سفارت موضوعی است که تالی بر موضوعات دیگر است؛  در حال حاضر بازگشایی سفارت آمریکا موضوعیت ندارد، موضوع هنوز بسیار خام است و پاسخ به این سؤال معنایی ندارد.
سخنگوی دولت گفت: به منظور ارتقای کیفیت نیروی انسانی آموزش و پرورش به عنوان محور تحول در تعلیم و تربیت، آیین‌نامه نحوه جذب دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط عمومی و تخصصی سایر دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی یا حوزه‌های علمیه مصوب شد.
وی افزود: واردات خودروی جانبازان در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده و در جلسه دولت نیز مصوب شد.
سخنگوی دولت یادآور شد: اجلاس سران آفریقا و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ در اواسط اردیبهشت برگزار می‌شود و برای این دو مهم، برنامه مفصل داریم.
 رئیس سازمان صدا و سیما مطرح کرد؛ عزم صداوسیما برای ساخت آثار جذاب و مخاطب‌پسند
علاوه بر این، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما اظهار کرد: تلاش کردیم از فرصت همزمانی ماه رمضان با تعطیلات سال جدید به خوبی استفاده کنیم و ارزیابی از مخاطبان نیز نشان می‌دهد نتیجه در مجموع رضایت‌بخش بوده است.
جبلی تأکید کرد: عزم صداوسیما این است برای ساخت آثار جذاب، فاخر و مخاطب‌پسند، از هنرمندانی که علاقه به استفاده از ظرفیت صداوسیما داشته باشند، بهره‌برداری کند. سریال پایتخت نشان داد صداوسیما این ظرفیت را دارد که مخاطبان را از اقصی نقاط کشور پای تلویزیون بنشاند.
 رئیس سازمان اداری و استخدامی: تلاش می‌کنیم حداکثر خردادماه سال جاری آزمون استخدامی برگزار شود 
علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان استخدامی نیز با اشاره به درخواست دوفوریتی دولت از مجلس برای بررسی جابه‌جایی ساعت رسمی کشور، گفت: این امر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی کمک می‌کند. مطالعات داخلی و خارجی نشان می‌دهد جابه‌جایی ساعت رسمی بین هزار تا هزاروپانصد مگاوات صرفه‌جویی برق را به همراه دارد.
وی افزود: امیدواریم مجلس همراهی کند تا اختیار جابه‌جایی ساعت رسمی کشور در شش‌ماهه اول و دوم سال به دولت برگردد.
رفیع‌زاده درباره ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی نیز اظهار کرد: در این زمینه چهار جلسه برگزار شده است و یک جلسه نیز هفته آینده برگزار می‌شود تا در نهایت پیشنهاد مشخص ما به دولت ارائه شود تا تصمیم‌گیری کنند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام خبر استخدام جدید در نظام اداری، گفت: تعداد زیادی استخدام در وزارت بهداشت و آموزش و پرورش داریم که در وزارت بهداشت حدود ۲۷ هزار نفر است و نهائی شده و در وزارت آموزش و پرورش نیز هنوز قطعی نیست، اما حدود ۷۰ هزار نفر پیش‌بینی شده که در حال طی مراحل نهائی است.
وی خاطرنشان کرد: با تامین منابع مالی برای استخدام در وزارت آموزش و پرورش، تلاش می‌کنیم حداکثر خردادماه سال جاری آزمون استخدامی برگزار شود.

 

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۱/۲۸، ۰۶:٤۰:۱٤       بازدیدها: 63