به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,733
بازدید دیروز: 1,099
بازدید هفته: 4,349
بازدید ماه: 4,967
بازدید کل: 28,551,746
افراد آنلاین: 83
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۵ خرداد ۱٤۰۵
Tuesday , 26 May 2026
الثلاثاء ، ۹ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
در پاسخ تعرض به زیرساخت‌های انرژی ایران: زیرساخت‌های انرژی مبدأ تهاجم دشمن را به خاکستر تبدیل می‌کنیم ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
در پاسخ تعرض به زیرساخت‌های انرژی ایران: 
زیرساخت‌های انرژی مبدأ تهاجم دشمن
را به خاکستر تبدیل می‌کنیم
  ۱۴۰۴/۱۲/۲۷

در پی حمله رژیم آمریکایی-صهیونیستی به تاسیسات گازی پارس جنوبی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای هشدار داد که پاسخ ایران شدید و مستقیم خواهد بود.
در پی حمله رژیم آمریکایی-صهیونیستی به تاسیسات گازی پارس جنوبی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای هشدار داد که پاسخ ایران شدید و مستقیم خواهد بود. زیرساخت‌های انرژی کشورهای هم‌پیمان آمریکا در منطقه به‌عنوان «اهداف مشروع» معرفی شده و هشدار تخلیه فوری برای کارگران و ساکنان اطراف این تأسیسات صادر شد. بانک اهداف ایران نیز به‌روزرسانی شد تا مبدأ تجاوز به زیر آتش قدرت ایران برود.
هشدار سپاه و موضع رسمی فرمانده نیروی دریایی
دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«ملت قهرمان حضور شما در خیابان برگ برنده ما شد و زین پس باعث معادلات جدیدی در منطقه خواهد شد. با به‌روز شدن بانک اهداف، تاسیسات نفتی مرتبط با آمریکا هم، هم‌ردیف پایگاه‌های آمریکایی بوده و قدرت زیر آتش خواهد رفت. به شهروندان و کارگران اخطار می‌دهیم از این تأسیسات فاصله بگیرند.»
سپاه پاسداران در بیانیه‌ای رسمی به افراد حاضر در اطراف پالایشگاه‌ها و میادین گازی عربستان، امارات و قطر هشدار داد از این مراکز فاصله بگیرند و اعلام کرد این تأسیسات در ساعات آینده به اهدافی مستقیم و مشروع تبدیل خواهند شد.
بیانیه سپاه و مشخصات اهداف اعلام‌شده
سپاه در ادامه بیانیه خود تصریح کرد:
«به شهروندان مقیم در اطراف پالایشگاه سامرف – عربستان سعودی؛ میدان گازی الحصن – امارات؛ مجتمع پتروشیمی الجبیل – عربستان؛ مجتمع پتروشیمی مسیعید و شرکت مسیعید هولدینگ (وابسته به Chevron) – قطر؛ و پالایشگاه رأس لفان (فازهای ۱ و ۲) – قطر هشدار می‌دهیم این مراکز به اهداف مستقیم و مشروع تبدیل شده‌اند و در ساعات آینده مورد هدف قرار می‌گیرند.»
سپاه تأکید کرد که این تصمیم پس از تجاوز مستقیم دشمن و هشدارهای مکرر قبلی به کشورهای متخاصم اتخاذ شده است.
 زیرساخت‌های انرژی و گاز کشور مبدا حمله را هدف قرار خواهیم داد
همچنین سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) اعلام کرد: «دشمن جنایتکار، بخشی از زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران را در جنوب کشور مورد تجاوز قرار داده است. همان‌طور که هشدار داده بودیم، هدف قرار دادن زیرساخت‌های سوخت، انرژی و گاز کشور مبدأ را برای خود مشروع می‌دانیم و در اولین فرصت به شدت تلافی خواهیم کرد.»
 آتش‌سوزی حمله آمریکایی صهیونی به پارس جنوبی مهار شد
اسکندر پاسالار، فرماندار عسلویه، اظهار داشت:
«حمله رژیم آمریکایی-صهیونیستی موجب آتش‌سوزی در چند فاز پالایشگاهی شد. فازهای آسیب‌دیده از مدار خارج شدند و عملیات مهار آتش آغاز شد. اکنون وضعیت کاملاً تحت کنترل است و هیچ نگرانی برای ساکنان عسلویه و نخل تقی وجود ندارد.»
صعود 5دلاری قیمت نفت با حمله به تأسیسات انرژی ایران
همزمان با حمله آمریکایی-اسرائیلی، قیمت نفت جهان با جهش ۵دلاری مواجه شد و به بیش از ۱۰۸ دلار رسید. ایران پیش‌تر هشدار داده بود که در صورت تعرض، تمامی زیرساخت‌های انرژی مرتبط با آمریکا و اسرائیل در منطقه هدف مشروع خواهد بود.
سیتی بانک آمریکا نیز پیش‌بینی کرد که درصورت ادامه حملات و گسترش تنش‌ها، قیمت نفت ممکن است به ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار برسد. حمله به تاسیسات پارس جنوبی ایران و اعلام هشدار سپاه، بازار انرژی جهانی را در حالت اضطراب قرار داد. 
 به‌روزرسانی بانک اهداف ایران
بانک اهداف ایران پس از حمله پارس جنوبی به‌روزرسانی شد. گزارش‌ها از فهرست جدید اهداف مشروع ایران شامل موارد زیر خبر می‌دهند:
پالایشگاه اشدود و حیفا در اسرائیل
۴ پالایشگاه اصلی در عربستان (راس تنوره، ساتروپ، سامرف، جازان)
پالایشگاه روویس در امارات
سه پالایشگاه الزور، مینا عبدالله و مینا الاحمدی در کویت
پالایشگاه باپکو در بحرین
پالایشگاه رأس لفان قطر
بازار نفت پس از اعلام این فهرست، افزایش فوری قیمت تا مرز ۱۰۶ دلار را تجربه کرد.
هشدار تخلیه فوری برای کشورهای عربی
ایران هشدار فوری صادر کرد:
«از تأسیسات نفتی در عربستان، امارات و قطر فاصله بگیرید.»
شهروندان و کارکنان این مراکز ملزم شدند فوراً منطقه را ترک کنند. ایران تأکید کرد که هشدارهای قبلی به حاکمان این کشورها جدی بوده و ورود به این مسیر خطرناک، مسئولیت مستقیم برای آنان ایجاد می‌کند.
در همین رابطه کانال ۱۴ اسرائیل گزارش داد، تاکنون چهار کشور عربی از طریق سفارت‌خانه‌های خود در تهران خواستار خویشتن‌داری ایران و عدم پاسخ منطقه‌ای شدند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۱۲/۲۹، ۲۳:۰۱:۱٤       بازدیدها: 113