به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 6,939
بازدید دیروز: 11,752
بازدید هفته: 6,939
بازدید ماه: 130,393
بازدید کل: 29,531,623
افراد آنلاین: 38
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۰ مرداد ۱٤۰۵
Saturday , 1 August 2026
السبت ، ۱۸ صفر ۱٤٤۸
مرداد 1405
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
31
آخرین اخبار
حکم قصاص قاتل شهید وکیلی اجرا شد ۱۴۰۵/۰۲/۰۴

حکم قصاص قاتل شهید وکیلی اجرا شد

۱۴۰۵/۰۲/۰۴

حکم قصاص قاتل شهید وکیلی اجرا شد

حکم قصاص عامل شهادت محمدمهدی وکیلی پس از تأیید در دیوان عالی کشور، در زندان کرج به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار سلیمان ملک‌زاده گفت: با طرح و شکایت اولیای دم و با پیگیری مستمر و مؤثر و دفاعیات کارشناسان حقوقی فرماندهی انتظامی استان البرز، رأی مبنی بر قصاص نفس متهم قتل شهید وکیلی صادر شد. وکیل محکوم‌علیه در مهلت مقرر قانونی از رأی صادره درخواست فرجام‌خواهی نموده و پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال شد.
معاون حقوقی، امور مجلس و دولت فراجا اظهار داشت: در راستای پیگیری ویژه معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا و مکاتبه صورت‌گرفته با پیگیری‌های مستمر و موثر کارشناسان حقوقی، رأی دادگاه بدوی مبنی بر حکم قصاص متهم را عیناً تایید و ابرام می‌کند.
ملک‌زاده افزود: با مکاتبه و پیگیری کارشناسان حقوقی این معاونت و با تشریفات قانونی، حکم قصاص قاتل شهید والامقام در سحرگاه روز پنجشنبه تاریخ سوم اردیبهشت در محوطه زندان شهرستان کرج اجرا شد.
«شهید محمدمهدی وکیلی» از ماموران جان‌برکف پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان چهارباغ بود که در حین انجام ماموریت در روز یکم اسفندماه سال ۱۴۰۱ در درگیری با قاچاقچی موادمخدر به فیض رفیع شهادت نائل گشت.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۲/۰۵، ۰۶:۵۲:۰۹       بازدیدها: 65