به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 330
بازدید دیروز: 11,752
بازدید هفته: 330
بازدید ماه: 123,784
بازدید کل: 29,525,014
افراد آنلاین: 90
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۹ مرداد ۱٤۰۵
Saturday , 1 August 2026
السبت ، ۱۸ صفر ۱٤٤۸
مرداد 1405
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
31
آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری هرمزگان: اجزای تازه تفحص‌شده پیکر مطهر شهدای مدرسه میناب تشییع و تدفین می‌شوند ۱۴۰۵/۰۳/۲۷
رئیس کل دادگستری هرمزگان:
اجزای تازه تفحص‌شده پیکر مطهر شهدای
مدرسه میناب تشییع و تدفین می‌شوند
  ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: پرونده جنایت دشمن آمریکایی در مدرسه شجره طیبه میناب، تکمیل شده و به‌زودی برای رسیدگی و صدور کیفرخواست به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، مجتبی قهرمانی در همایش بزرگداشت شهدای جنایت دشمن آمریکایی صهیونیستی در شهرستان میناب اظهار داشت: درخصوص مسائل و مطالبات خانواده‌های معظم شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، هماهنگی‌های لازم انجام شده و در این خصوص دستورات مقتضی صادر شده است.
 قهرمانی افزود: یکی از مسائلی که در این جنایت جنگی اتفاق افتاده است، این است که پیکر شهدا به لحاظ اصابت موشک‌های دشمن پاره‌پاره شده و تعدادی از پاره‌های تن‌های شهدا در مراسم دفن شناسایی نشده‌اند و تعدادی هم بعد از مراسم تشییع تفحص شده‌اند که قرار است با هماهنگی خانواده‌های معظم شهدا اجزای تازه‌تفحص‌شده ابدان مطهر شهدا، ان‌شاءالله طی مراسمی خاص و ویژه تشییع و تدفین شوند. وی یادآور شد: شکایات خانواده‌های شهدا، هم در مراجع داخلی و هم در مراجع بین‌المللی در حال پیگیری است. 
رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: پرونده داخلی جنایت دشمن آمریکایی در میناب در دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان تکمیل شده و همه شکایت‌ها اخذ و ادله و مستندات هم جمع‌آوری شده است و طبق بخشنامه دادستان کل کشور به‌زودی برای رسیدگی و صدور کیفرخواست به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارسال خواهد شد.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۳/۲۸، ۰۹:۵۹:۱۶       بازدیدها: 110