به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,192
بازدید دیروز: 3,381
بازدید هفته: 24,113
بازدید ماه: 137,347
بازدید کل: 25,124,259
افراد آنلاین: 20
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۱ دی ۱٤۰۳
Friday , 10 January 2025
الجمعة ، ۱۰ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
رهبر انقلاب: بازاریان متدین اولین گروهی بودندکه به ندای امام در نهضت پاسخ دادند/ آسمان ایران برای نفوذ امن نیست ۰۳ / ۰۶ /۱۳۹۳
در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی ده‌هزار شهید اصناف


رهبر انقلاب: بازاریان متدین اولین گروهی بودندکه به ندای امام در نهضت پاسخ دادند

 ۰۳ / ۰۶ /  ۱۳۹۳

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی 10 هزار شهید اصناف و بازار کشور فرمودند: بازاریان متدین در سراسر کشور از اولین گروه‌هایی بودند که به ندای امام راحل در طول نهضت لبیک گفتند و فضای کشور را در سال 1341 گرم کردند.



بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی 10 هزار شهید اصناف و بازار کشور که در تاریخ 26 خرداد 1393برگزار شده بود، صبح دیروز در نشستی که به همین منظور در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، منتشر گردید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ورود اصناف و بازاریان کشور در جریان مبارزات انقلابی را یکی از حوادث مهم تاریخ انقلاب اسلامی برشمردند و خاطرنشان کردند: بازاریان متدین در سراسر کشور از اولین گروه‌هایی بودند که به ندای امام راحل در طول نهضت لبیک گفتند و فضای کشور را در سال 1341 گرم کردند.
ایشان با اشاره به تلاش‌های ارزنده اصناف در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید کردند: برخی از اصناف خود به جبهه‌ها رفتند یا کار خود را به جبهه بردند و یا به جبهه‌ها کمک مالی کردند که لازم است یادبودی همراه با محتواهای خوب و در خور آنها برگزار شود.
رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه بسیاری از شهدای برجسته اصناف و بازار شناخته  شده نیستند، برگزاری این کنگره را اقدامی بجا دانستند و تصریح کردند: برگزاری کنگره شهدای اصناف و بازار یقینا به احیای نام این آبرومندان نظام اسلامی و انقلاب اسلامی کمک خواهد کرد.
 نقش بازاریان
 در اقتصاد مقاومتی
آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور و عضو خبرگان رهبری در نشست کنگره ملی  ۱۰هزار شهید اصناف و بازار که صبح دیروز (دوشنبه) در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اینکه اگر سخن از کار فرهنگی در کنار مسأله اقتصاد از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال مطرح می‌شود، نشان می‌دهد که این کنگره حرکت بزرگ در عرصه فرهنگی است، ابراز داشت: نقش اصناف و بازار در انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و دفاع مقدس و حتی در شرایط کنونی در رابطه با رخدادها و رویدادها بسیار ممتاز و تاثیرگذار بوده است.
وی ادامه داد: کارکرد بازار و اصناف خیلی زیباست، شهدای بازار هم در نهضت اسلامی، جنبش تنباکو و قیام مشروطیت پای دین، اسلام، انقلاب، وطن و عشق به مردم با تمام قامت به میدان آمدند، زیرا این باورها این مسائل را در کنار هم قرار داده است. ساختار بازار در قدیم به این ترتیب بود که حوزه علمیه و مسجد در بازار قرار داشت و بازاریان صبح زود قبل از کسب و کار پای درس عمومی علما می‌نشستند و با فقه و احکام آشنا می‌شدند و هنگام اذان کرکره مغازه را پایین می‌کشیدند و در مسجد حاضر می‌شدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در معماری بازار امروز توجهی به وجود مسجد یا حوزه علمیه نمی‌شود، خواستار توجه به این موضوع شد و ابراز داشت: امروز بازار با عنایت الهی از آزمون اقتصاد مقاومتی سربلند بیرون خواهد آمد، امروز شرایط عوض شده است، اما باز هم آمریکا این شرایط را رقم می‌زند، بنابراین دولت باید سینه سپر کند و در برابر این هجمه و دشمنی‌ها بایستد تا بتواند این توطئه را یکی پس از دیگری کنار بزند.

 

بازتاب جهانی شکار پهپاد رژیم صهیونیستی

 

 آسمان ایران برای نفوذ امن نیست

سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در نطنز، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت و سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران تأکید کرد که سپاه و ارتش در بخش های شناسایی و رهگیری در آمادگی کامل به سر می برند.



سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز شنبه یک فروند پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی را سرنگون کرد. این پهپاد جاسوسی براساس گزارش روابط عمومی سپاه پاسداران از نوع پنهانکار و رادارگریز بوده و قصد نفوذ به حریم منطقه هسته‌ای نطنز را داشته که با هوشیاری و اقدام به موقع شبکه پدافندی، قبل از ورود به منطقه مورد اصابت موشک زمین به هوای سپاه قرار گرفت.
 آمادگی کامل در رهگیری
سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران در تشریح جزئیات نفوذ این پهپاد و نحوه ساقط کردن این پهپاد گفت: روز شنبه یک فروند هواپیمای بدون سرنشین توسط پدافند نیروی هوا فضای سپاه ساقط شد. این هواپیمای بدون سرنشین ساخت رژیم صهیونیستی و از نوع «هرمس» بوده که قادر است تا شعاع 800 کیلومتری عملیات انجام دهد. همچنین با یک بار سوخت‌گیری تا 1600 کیلومتر مسافت را طی می‌کند.
وی در ادامه افزود: فاصله بال تا بال این هواپیما 5/5 متر است که نشان می‌دهد که از نوع متوسطه است. پهپاد ساقط شده مجهز به دو دوربین جلونگر و پهلونگر است و به دلیل آنکه با هدف جاسوسی طراحی شده امواج رادار را جذب کرده و قابل رهگیری نیست.
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه ساقط کردن این پهپاد جاسوسی اظهار داشت: پس از اعلام خبر از سوی شبکه یکپارچه پدافند کشوری که مسئولیت آن با ارتش است و رهگیری توسط رادارهای منطقه، این پهپاد جاسوسی با موشک زمین به هوای پدافند نیروی هوا فضای سپاه ساقط شد.
وی با بیان این که نمونه قبلی این پهپاد در سوریه ساقط شده بود، اما این پهپاد از نوع پیشرفته‌تر است تصریح کرد: برد عملیاتی این پهپاد جاسوسی نشان می‌دهد که از سرزمین‌های اشغالی حرکت نکرده، بلکه مبدأ پرواز یکی از کشورهای منطقه بوده است و در این خصوص سرنخ‌هایی به دست آورده‌ایم که در حال بررسی آن هستیم.
وی خاطرنشان کرد: از نیروهای مسلح ما اعم از سپاه و ارتش در بخش‌های شناسایی و رهگیری در آمادگی کامل به سر می‌برند و در صورتی که این گونه اقدامات تکرار شود متجاوزان با پاسخ کوبنده ما مواجه خواهند شد.
 بررسی اطلاعات قطعات سالم
سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این خصوص گفت: برخی قطعات پهپاد ساقط شده رژیم صهیونیستی سالم است و کارشناسان در حال بررسی اطلاعات آن هستند. سردار شریف خاطرنشان کرد: سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه روز سه‌شنبه جزئیات بیشتر و نحوه شکار این پهپاد را تشریح می‌کند.
رضا طلایی نیک معاون حقوقی وزیر دفاع کشورمان نیز با اشاره به ساقط کردن پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: این عملیاتی که توسط عزیزان سپاه انجام شد، از ابعاد مختلف نظامی، حقوقی و سیاسی واجد ارزش و تحلیل و تبیین است.
وی با بیان اینکه همان طور که در اطلاعیه سپاه هم اعلام شده، این پهپاد قبل از اینکه در هدف جاسوسی و اطلاعاتی خود موفق شود، شناسایی و رهگیری و قبل از رسیدن به منطقه هدف یعنی منطقه هسته‌ای نطنز، شکار و منهدم شده است، گفت: شناسایی بهنگام این پهپاد جاسوسی، نشانه قابلیت سیستم‌های پدافندی و سیستم‌های هوشمند ایران است چرا که این پهپاد رادارگریز بوده و قدرت مانوری خاصی داشته است.
 پیگیری حقوقی
طلایی ادامه داد: با این همه، این پهپاد توسط نیروهای مسلح کشورمان به هنگام رهگیری و شناسایی شده و در نقطه مناسب مورد اصابت موشک سپاه قرار گرفته است که این مسئله قابلیت و برتری نیروهای مسلح ما را نشان می‌دهد. چه آنکه سیستم‌های موشک‌های زمین به هوای ما می‌تواند حتی پهپادهای رادارگریز با قدرت مانور خاص را نیز مورد هدف قرار دهد.
معاون حقوقی وزیر دفاع درباره ابعاد حقوقی این مسئله نیز تأکید کرد: براساس منشور سازمان ملل و کنوانسیون‌های ژنو، رژیم صهیونیستی حق حاکمیت ایران را با این پهپاد جاسوسی خود مورد تجاوز قرار داده و ایران حق دارد این موضوع را به صورت حقوقی پیگیری کند.
وی افزود: خوی تجاوزگری صهیونیست‌ها با این اقدامشان بار دیگر بر همه آشکار شد و جمهوری اسلامی ایران حق دارد این تجاوزگری آشکار صهیونیست‌ها و اقدام برای جاسوسی‌شان را تحت پیگرد قرار دهد. هیچ بهانه و دلیل حقوقی وجود ندارد بر اینکه این پهپاد بتواند در فضای ایران عملیاتی، آن هم از نوع جاسوسی، داشته باشد.
طلایی‌نیک در پایان درباره ابعاد سیاسی این ماجرا نیز گفت که با توجه به اطلاعات غلطی که به نام صهیونیست‌ها به مجامع بین‌المللی درباره ابعاد هسته‌ای ایران داده می‌شود، همین مسئله نشان داد که آنان عاجز از این جاسوسی بوده و اطلاعات غلطی را تحت عنوان اطلاعات جاسوسی از تأسیسات هسته‌ای ایران در اختیار مجامع بین‌المللی قرار می‌دهند.
 بازتاب در رسانه‌های جهانی
خبر سرنگونی پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های غربی داشت. روزنامه انگلیسی «دیلی میل» در این زمینه نوشت: این حادثه در هنگامه مذاکرات ایران با قدرت‌های جهانی بابت برنامه‌های هسته‌ای این کشور و درخواست رئیس‌جمهور ایران برای لغو بیشتر تحریم‌ها رخ داد.
به گزارش دیلی میل، این حادثه زمانی به وقوع پیوست که اسرائیل مدعی است که گزینه نظامی علیه ایران و تاسیسات هسته‌ای این کشور را کنار نگذاشته است.
برنامه‌های هسته‌ای ایران هدف عملیات جاسوسی و خرابکاری از گذشته بوده و در سال 2010 ویروس استاکس‌نت به طور موقت سانتریفیوژهای ایران را از کار انداختند.
پایگاه خبری «کامن دریمز» آمریکا نیز نوشت: مقام‌های نظامی اسرائیلی رصد برنامه‌های هسته‌ای ایران و برخی کشورهای دیگر را تایید کرده‌اند و تل‌آویو از پهپاد نوع «هرون» یا «هرون تی‌پی، Heron TP» که احتمالا قابلیت پروازهای مسافت طولانی را دارد و ساخت کارخانه‌های داخلی‌اش است، استفاده کرده است. البته مقام‌های اسرائیلی تاکنون اظهارنظری خاص دراین‌باره نکرده‌اند.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیز در گزارشی با همین مضمون ضمن ذکر جزئیات این خبر تصویر پهپاد هرون را منتشر ساخت و نوشت که نام دیگر این پهپاد «ایتان» است.
سکوت مرگبار تل‌آویو
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نیز در گزارشی از تهران نوشت: هنوز مقام‌های اسرائیلی هیچ اظهارنظری در این زمینه نکرده‌اند. مقام‌های ایرانی نیز طی چند هفته اخیر اعلام داشته‌اند که برنامه موشکی قابل مذاکرات در موضوع هسته‌ای این کشور نیست.
و اما شبکه خبری «بی‌بی‌سی» انگلیس در پایگاه اینترنتی خود ضمن اشاره به این خبر نوشت: سخنگوی نظامی اسرائیل در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی گفته است که نمی‌تواند در این زمینه واکنشی نشان دهد.
 روزنامه آمریکایی «لس‌آنجلس تایمز» نیز نوشت: مقام‌های اسرائیلی برحسب عادت درباره این ماجرا و جمع‌آوری اطلاعات سخنی نگفته‌اند.
پایگاه خبری المیادین نیز در گزارشی در تشریح ابعاد و پیامدهای این عملیات تاکید کرد که آسمان ایران محل امنی برای نفوذ نیست، این را مجموعه‌ای از تلاش‌ها از جمله در زمینه فرود آوردن پهپادهای فوق پیشرفته RQ170  و اسکان ایگل ثابت می‌کند. خبر ساقط کردن یک هواپیمای بدون سرنشین اسرائیل در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای نطنز نیز تنها یکی از حلقه‌های این زنجیره‌ است که احتمالا پایانی نیز نخواهد داشت.
المیادین این عملیات را جنگی با پوشش‌های متعدد تکنولوژیکی و جاسوسی خواند و تصریح کرد که در بسیاری از موارد عامل دیگری به نام جنگ برای اثبات وجود نیز به آن اضافه می‌شود. اسرائیل می‌خواست این پیام را با صدای بلند به گوش ایرانی‌ها برساند که «ما هستیم» اما واکنش ایرانی‌ها به این پیام به فارسی روان و با موشک‌های ضدهوایی داده شد که «اگر شما هستید، ما هم هستیم.»
تهران به خوبی می‌داند که نفوذ اسرائیل به حریم هوایی خود در این زمان غیرمرتبط با جنگ غزه نیست، بویژه اینکه تل‌آویو نیز به خوبی با این واقعیت آشناست که موشک‌های مقاومت که امروزه از آسمان سرزمین‌های اشغالی عبور کرده و در شهرک‌های صهیونیستی فرود می‌آیند، ردپایی ایرانی دارند، این موشک‌ها یا در ایران تولید شده و یا ایران هزینه تولید آنها را داده است. اگر دو احتمال قبل هم نباشد، می‌توان گفت که اینها حاصل تلاش گروه‌های فلسطینی است که با تکنولوژی‌ای که جمهوری اسلامی ایران سالها به نخبه‌های فلسطینی آموخته است، تولید شده‌اند.
البته درگیری موجود بین ایران و اسرائیل منحصر به موشک‌های شلیک شده از غزه یا درگیری در مرزهای لبنان یا فلسطین و یا حتی سوریه نمی‌شود، بلکه برنامه هسته‌ای ایران به خودی خود یکی از مهم‌ترین محورهای این درگیری است. تاسیسات هسته‌ای نطنز که این هواپیمای اسرائیلی در نزدیکی آن سقوط کرد، یکی از مهم‌ترین تاسیسات هسته‌ای ایران است که اسرائیل از سال‌ها قبل سعی کرده نگرانی جامعه جهانی و کشورهای غربی در مورد آن را برانگیزد.
 امن بودن تأسیسات هسته‌ای ایران
پایگاه صهیونیستی رویتوف نیز نوشت: مرکز هسته‌ای نطنز امروزه ایمن‌تر و کاراتر از گذشته خود را نشان می‌دهد. ایران اخیرا تعداد محدودی سانتریفیوژهای جدید را در این مکان تعبیه کرده است که 3 تا 5 برابر سریع‌تر از نسل قبلی هستند. این مسئله انگیزه خوبی برای اسرائیل در ارسال یک فروند پهپاد رادارگریز به هدف این تاسیسات است.
پهپاد رادارگریز «ایتان» (هرمس) در نبرد غزه نیز بکار برده شد و باید اذعان کرد که این نوع پهپاد آخرین نسل از پهپادهای برد متوسط و بلند اسرائیلی با قابلیت شناسایی و رادارگریز می‌باشد.بنابر ادعای این پایگاه خبری، این پهپاد قابلیت دسترسی به هر نقطه از ایران را داشته است.

تاریخ خبر: ۱۳۹۳/۰۷/۳۰، ۲۲:۲۵:۳۷       بازدیدها: 482