به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 903
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 5,332
بازدید ماه: 5,950
بازدید کل: 28,552,728
افراد آنلاین: 38
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
1756 - شبکه ۱۲ اسرائیل : حزب‌الله لبنان، نظامیان صهیونیست را مثل اردک شکار می‌کند ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
حزب‌الله لبنان، نظامیان صهیونیست را مثل اردک شکار می‌کند 
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

‫Magiran | روزنامه کیهان (1405/03/02): رسانه های عبری: حزب الله لبنان، نظامیان  صهیونیست را مثل اردک شکار می کند‬‎

شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی از وضعیتِ نظامیان رژیم در جنوب لبنان اذعان کرد که نظامیان اسرائیلی مانند «اردک‌هایی در میدان تیر» مورد هدف حزب‌الله قرار می‌گیرند.
آتش‌بس میان لبنان و رژیم آپارتاید اسرائیل همچنان شکننده باقی مانده و جنوب لبنان بار دیگر به صحنه‌ای از تقابل مستقیم و فرسایشی تبدیل شده است. حملات پهپادی دقیق و عملیات‌های هدفمند مقاومت لبنان در برابر ادامه نقض حریم هوایی و زمینی توسط رژیم اسرائیل، تصویری متفاوت از معادلات میدانی ایجاد کرده که حتی رسانه‌های عبری‌زبان را وادار به اعتراف به دشواری‌های جدی و گاه فاجعه‌بار ارتش اسرائیل در این جبهه کرده است. 
ققنوس حزب‌الله همچنان برای اسرائیلی‌ها غافلگیرکننده است و همچنان مشغول شکار نظامیانی است که برای اشغال خاک لبنان وارد این سرزمین شده‌اند.
اردک‌هایی که در کوره نبرد پخته می‌شوند!
در شرایطی که حملات پهپادی حزب‌الله به شکل روزانه نظامیان اسرائیلی را هدف قرار می‌دهد وضعیت میدان جنوب لبنان کاملاً با گذشته فرق کرده است. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم اسرائیل در گزارش کوتاهی به وضعیت ارتش این رژیم در شهرک‌های و روستاهای جنوب لبنان پرداخت و اعلام کرد که نظامیان مستقر در جبهه شمالی به اهدافی ثابت تبدیل شده‌اند و وضعیت آنها شبیه «اردک‌هایی در میدان تیر» است. این توصیف پیش از این نیز بارها از سوی دیگر رسانه‌ها یا نظامیانی که مدتی در جنوب لبنان حضور داشته‌اند، بیان شده است؛ همزمان ارتش اسرائیل هنوز نتوانسته راه‌حل قطعی برای مقابله با حملات ریزپرنده‌های مجهز به فیبر نوری که رهگیری آن بسیار دشوار است، پیدا کند. 
شبکه ۱۲ اسرائیل در بخش دوم گزارش، وضعیت بخش گردشگری شمال سرزمین‌های اشغالی ناامیدکننده و بحرانی توصیف کرد و گفت که بسیاری از مراکز توریستی، هتل‌ها و کسب‌وکارهای مرتبط با گردشگری در پی حملات حزب‌الله تقریباً تعطیل یا با فعالیت بسیار محدود روبه‌رو هستند.
فرمانده تیپ 401 در یک‌قدمی مرگ
خبر دیگر آن‌که سایت اسرائیلی والا در گزارشی نوشت که فرمانده تیپ ۴۰۱ که در لبنان به‌شدت مجروح شده بود، پس از عمل جراحی برای خارج کردن ترکش‌ها در ناحیه سر، همچنان تا این لحظه بیهوش و با تنفس مصنوعی زنده است. سرهنگ مایر بیدرمن عالی‌رتبه‌ترین نظامی مجروح رژیم در لبنان از زمان از سرگیری درگیری‌ها به‌شمار می‌رود. او ۴۳ساله، اهل مودیعین است. این حادثه هفته پیش در روستای دبل رخ داد، زمانی که حزب‌الله یک پهپاد انتحاری را به ورودی ساختمانی که به عنوان مقر فرماندهی تیپ شناخته می‌شود، کوبید. این ساختمان موقعیتی مسلط بر منطقه دارد و فرمانده تیپ از آنجا برای هدایت و مدیریت عملیات‌های جنگی استفاده می‌کند. در پی انفجار این پهپاد انتحاری، علاوه بر سرهنگ مایر بیدرمن، یک افسر ارشد دیگر با درجه سرهنگ دوم و یک سرباز نیز مجروح شدند. 
پهپادهای حزب‌الله و کوری اطلاعاتی اسرائیل
همچنین روزنامه عبری‌زبان اسرائیل‌هیوم اعتراف کرد که فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل، پس از حملات حزب‌الله به تمام حسگر‌های مستقر در مرز با لبنان در نبرد قبلی، دچار «کوری اطلاعاتی» شده است. این روزنامه افزود که حزب‌الله «حسگر‌هایی را که اسرائیل در مرز لبنان نصب کرده بود، با موشک‌های نقطه‌زن هدف قرار داد» و در ادامه نوشت که این تجهیزات برای «شناسایی زودهنگام نفوذ‌های هوایی» اختصاص داده شده بود. این خبر در شرایطی منتشر می‌شود که به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های صهیونیستی به شکست ارتش این رژیم در به دست گرفتن کنترل میدانی جنوب لبنان اعتراف کردند؛ آن هم در میان هراس فزاینده از پهپاد‌های حزب‌الله و فرسایش مداوم نیرو‌ها در غیاب هرگونه افق سیاسی یا نظامی روشن.
منطقه شمالی لبنان دامی کشنده برای اسرائیل
خبر دیگر آن‌که روزنامه اسرائیلی معاریو با اشاره به حملات گسترده موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «اشتباه تاریخی در حال تکرار شدن است. منطقه امنیتی جدید در لبنان به یک دام کشنده تبدیل شده است.» 
روزنامه عبری‌زبانِ هاآرتص نیز در گزارشی با اعتراف به شکست ارتش رژیم صهیونیستی در اعمال کنترل میدانی بر جنوب لبنان نوشت که ارتش در جای خود درجا زده و توان پیشروی یا تحمیل وضعیت امنیتی جدیدی را ندارد و این در حالی است که حزب‌الله همچنان روند جنگ را دیکته می‌کند. 
تداوم پاسخ‌های حزب‌الله به نقض آتش‌بس
 حزب‌الله لبنان اعلام کرد که در ۲۴ساعت ۱۶ عملیات نظامی اجرا کرده است. این عملیات شامل حملات پهپادی انتحاری و موشکی به مواضع توپخانه، تجمع نیروها و تجهیزات ارتش اسرائیل در مناطقی مانند بنت‌جبیل، رشاف، العدیسه، حداثا، بیاضه، ناقوره، دبل و دیر سریان بوده است.