به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,643
بازدید دیروز: 1,099
بازدید هفته: 4,259
بازدید ماه: 4,877
بازدید کل: 28,551,658
افراد آنلاین: 48
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۵ خرداد ۱٤۰۵
Tuesday , 26 May 2026
الثلاثاء ، ۹ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۳۵۸۲ - جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت جهان شده است ۱۴۰۵/۰۳/۰۴

جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت جهان شده است 

۱۴۰۵/۰۳/۰۴

‫سردار امینی هرندی: رانندگان همواره پای انقلاب ایستاده‌اند‬‎‫پرچم جمهوری اسلامی ایران‬‎

سردار حسن امینی فرمانده لشکر مقدس حضرت امام حسین علیه‌السلام اصفهان در جمع مردم درچه در شامگاه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: درچه تنها شهر شاهد نمونه کشور است و در این میدان حضرت امام خمینی(ره) که تجمع نموده‌اید شهدای ۸ سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه و رمضان تشییع شده‌اند. و امام جمعه درچه و سردار رضوی از پیشگامان انقلاب و جبهه جنگ هستند. دشمن ابتدا با کودتای نوژه قصد ساقط کردن جمهوری اسلامی را داشت که موفق نشد. در ۸ سال دفاع مقدس که ما حتی امکانات اولیه جنگ نداشتیم و خرمشهر سقوط کرد، ۱۹ ماه گذشت و اتفاقات زیادی رخ داد و عملیات زیادی انجام شد تا خرمشهر آزاد شد. درچه نماد مقاومت اصفهان است یک صفحه از انقلاب نیست که ورق بزنیم و نام درچه نباشد. سهم شما در این انقلاب زیاد است.
امینی افزود: عملیات بيت‌المقدس با رمز یا علی ابن ابی‌طالب‌(ع) آزاد شد مگر می‌شود از آزادی خرمشهر گفت و از شهیدان خرازی و کاظمی اسم نبرد و شهید محمود شهبازی افتخار اصفهان است که به عنوان فاتح خرمشهر نام می‌برند و همچنین شهید قوجه‌ای نام نبرد.
شهید کاظمی فرمود: خرمشهر را خدا آزاد کرد و امام خمینی(ره) هم فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد.
ما شهید زیاد دادیم ولی امام فرمودند یعنی اگر ما اتکایمان به خدا باشد و اگر نیروی مسلحی باشد ما در مقابل آنها با توکل به خدا و پشتیبانی خدا پیروز می‌شویم.
رژیم بعثی وقتی در جنگ ۸ ساله وارد ایران شدند به دیوارها نوشتند و می‌گفتند: آمده‌ایم که بمانیم ولی نتوانستند بمانند و ما از ۳۴ کشور اسیر داشتیم.
از آنجایی که خدا بخواهد و توکل کنیم و مجاهدت کنیم خدا هم به ما کمک می‌کند.
در جنگ بدر در قرآن خوانده‌ایم آنجایی که رزمندگان اسلام دشمن قوی را دیدند ترسیدند و از خدا کمک خواستند و خدا فرمود: من فوج فوج رزمندگان خودم را برای کمک برای شما فرستادم.
در سقوط خرمشهر ۱۹هزار اسیر داشتیم که آقای رضوی هم اعلام کردند که چه شرایطی بود و ما برای تخلیه اسرا ماشین کم داشتیم.
در مقابل فرعون، یاران موسی در مقابل نیل گفتند: ما داریم گرفتار می‌شویم ولی حضرت موسی گفت کلا! ابدا؟ خدا با من است و خدای موسی همان خدای طبس و اصفهان است.
امینی افزود: خدا می‌خواهد عظمت خود را نشان دهد در دشت مهیار خدا با آب دشمن را زمینگیر کرد و گیرکردن دشمن در گل همان و ساقط شدن آنها همان.
وی ادامه داد: ما نیازی به بمب اتم نداریم بمب اتم ما مردمند. عزت جمهوری اسلامی با حضور همین مردم رقم می‌خورد.
کانال سوئز، موقعی که مصر قصد داشت آن را ملی اعلام کند انگیس گفت: نباید ملی شود و لذا ملی شد.
انگیس می‌گفت: از شرق عالم تا غرب عالم همه جا زیر پرچم من است! 
الان ما از تنگه هرمز صحبت می‌کنیم.
آمریکا می‌گوید: وقتی ناو ما حرکت می‌کند رئیس‌جمهور‌ها هم باید عوض شوند.
ملت‌های بیدار همه می‌دانند که قدرت پوشالی آمریکا از بین رفته است و شاهد شکوفایی بیشتر انقلاب اسلامی خواهیم بود. جمهوری اسلامی ایران به اذن الله و با توسل به ائمه معصومین به ابرقدرت جهان تبدیل شده است.
الان تنگه هرمز در اختيار جمهوری اسلامی ایران است و آمریکا دیگر جایی ندارد.
مستاصل شده‌اند و پناه برده‌اند! بیست روز گذشته سفری به تنگه هرمز 
داشتیم.
وقتی از بالای تنگه هرمز نگاه می‌کنیم و قرار بود کشتی‌ها با پرچم آمریکا حرکت کنند؟ حالا از ما اجازه می‌گیرند تا بتوانند از تنگه هرمز عبور کنند.
ما باید دین خدا را یاری کنیم. و باذن‌الله شاهد نابودی اسرائیل خواهیم بود.
شهر شاهد نمونه کشور برای درچه کافی نیست بلکه شهر مقاومت باید به آن اضافه شود.
دوستان توجه کنید اگر ما دقت کنیم سهم درچه از انقلاب چقدر است پس بدانید اگر کوتاهی کنید شما هم بیشتر آسیب می‌بینید. میدان‌ها را پر نگه دارید و ان‌شاءالله موفقیت 
نزدیک است.