به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,477
بازدید دیروز: 4,620
بازدید هفته: 23,692
بازدید ماه: 165,884
بازدید کل: 25,552,253
افراد آنلاین: 4
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۲ اسفند ۱٤۰۳
Wednesday , 12 March 2025
الأربعاء ، ۱۲ رمضان ۱٤٤۶
اسفند 1403
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
2928272625
آخرین اخبار
۱۷ - در محضر امام خمینی(ره) : زیارت مختصر و پذیرایی از دیگران ۱۸/ ۰۵/ ۱۳۹۶
در محضر امام خمینی(ره)
زیارت مختصر و پذیرایی از دیگران
 

 


یکی از علما برای من نقل کرد که یک سال تابستان به اتفاق امام و چند تن دیگر از روحانیون به مشهد مشرف شدیم و خانه دربستی گرفتیم. برنامه‌ ما چنین بود که بعدازظهرها پس از یکی-دوساعت استراحت از خواب بلند می‌شدیم و دسته‌جمعی روانه حرم مطهر می‌شدیم و پس از زیارت و نماز و دعا به خانه مراجعت می‌کردیم و در ایوان باصفایی که در آن خانه بود می‌نشستیم و چای می‌خوردیم.
برنامه امام این بود که با جمع به حرم می‌آمدند ولی دعا و زیارتشان را خیلی مختصر می‌کردند و تنها به منزل بازمی‌گشتند. ایوان را آب و جارو می‌کردند، فرش پهن می‌کردند، سماور را روشن و چای را آماده می‌ساختند و وقتی که ما از حرم بازمی‌گشتیم، برای همه چای می‌ریختند.
یک روز من از ایشان سؤال کردم این چه کاری است؟‌ زیارت و دعا را به خاطر آن که برای رفقا چای درست کنید، مختصر می‌کنید و باعجله به منزل بازمی‌گردید؟
امام در جواب فرمودند:‌ من ثواب این کار را کمتر از آن زیارت و دعا نمی‌دانم.
(حجت‌الاسلام سیدحمید روحانی: پا به پای آفتاب ج 3 ص 169)