۸ ۷ - پیکر مطهر ۱۰ شهید دفاع مقدس تشییع و در بابل، قزوین، و اردبیل و تهران خاکسپاری شد ۰۷/ ۰۶/ ۱۳۹۶
پیکر مطهر ۱۰ شهید دفاع مقدس تشییع
و در بابل، قزوین، و اردبیل و تهران خاکسپاری شد
۰۷/ ۰۶/ ۱۳۹۶
دیروز همزمان با شهادت پنجمین اختر آسمان عصمت و طهارت امام محمد باقر(ع) پیکر ۱۰ شهید در شهرهای بابل، قزوین، کرج و اردبیل تشییع و خاکسپاری شد.
به گزارش خبرنگار کیهان از ساری دیروز مردم خداجو و ولایتمدار بابل پیکر شهید علیاکبر امام قلیزاده گنجی از شهدای تازه تفحص شده جنگ تحمیلی را از بیمارستان شهید یحیینژاد بابل تشییع و در گلزار گنج افروز این شهرستان به خاک سپردند.
شهید علیاکبر امام قلیزاده گنجی اهل روستای گنج افروز بابل بوده که در سن 19 سالگی در دیماه سال 65 در منطقه امالرصاص در عملیات کربلای 4 به درجه رفیع شهادت نایل گشت.
شهید علیاکبر امام قلیزاده گنجی اهل روستای گنج افروز بابل بوده که در سن 19 سالگی در دیماه سال 65 در منطقه امالرصاص در عملیات کربلای 4 به درجه رفیع شهادت نایل گشت.
همچنین دیروز مردم شهیدپرور قزوین پیکر مطهر 3 شهید مفقودالاثر شناسایی شده را تشییع و به خاک سپردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مردم قزوین دیروز پیکرهای شهید ولیالله خمسهای، حجتالاسلام جمشید آقاجانی و محمد ذوالفقاری را از مقابل امامزاده اسماعیل واقع در ابتدای خیابان شهدا به سمت امامزاده حسین و گلزار شهدا تشییع کردند.
بنابراین گزارش پیکر مطهر شهید محمد ذوالفقاری در گلزار شهدای قزوین تدفین شد و پیکرهای حجتالاسلام جمشید آقاخانی و ولیالله خمسهای به زادگاهشان شهرهای تاکستان و بویینزهرا انتقال و در روستاهای نرجه و بهشتیان خاکسپاری شدند.
بنابراین گزارش شهید خمسهای در سال 65 در مریوان توسط نیروهای بعثی عراق به درجه رفیع شهادت نایل شد، شهید ذوالفقاری در سال 65 در منطقه امالرصاص و آقاجانی نیز در سال 62 در جزیره مجنون به فیض شهادت رسیدند.
دیروز همچنین مردم، مسئولین و بسیجیان اردبیلی پیکر 4 شهید گمنام دوران دفاع مقدس رابه طرز باشکوهی تشییع کردند.
به گزارش خبرنگار کیهان بعد از مراسم تشییع پیکر مطهر این شهدا، پیکر پاک 2 شهید در شهر هیرو و 2 شهید دیگر در مرادلوی مشکینشهر به خاک سپرده شدند.
بنابراین گزارش در مسیر انتقال پیکر مطهر 2 شهید به مرادلوی مشکین شهر، اهالی حسینی، فخرآباد و لاهرود استقبال باشکوهی از شهدای گمنام به عمل آوردند.
تشییع پیکر شهید گمنام در تیپ نیرو مخصوص صابرین
دیروز همچنین همزمان با سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) مراسم تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام در تیپ نیرو مخصوص صابرین برگزار شد.
پیکر مطهر این شهید گمنام 24 ساله که در عملیات بدر در شرق دجله به شهادت رسیده بود با حضور جمعی از فرماندهان و پرسنل نیروی زمینی سپاه پاسداران و عموم مردم تهران از مقابل ستاد نیروی زمینی سپاه تشییع و در پادگان یگان نیروی مخصوص صابرین آرام گرفت.
تدفین شهید گمنام در ستاد هوانیروز نزاجا
همچنین دیروز پیکر مطهر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس در ستاد هوا نیروز نزاجا تشییع شد.
پیکر مطهر این شهید 21 ساله که سال 67 در تک دشمن در منطقه عملیاتی زبیدات به شهادت رسیده بود، با حضور فرماندهان و پرسنل هوانیروز ارتش و عموم مردم از مقابل ستاد هوانیروز نیروی زمینی واقع در ضلع شمالی اتوبان شهید بابایی تشییع و در این ستاد به خاک سپرده شد.