به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,493
بازدید دیروز: 3,648
بازدید هفته: 3,493
بازدید ماه: 252,786
بازدید کل: 25,863,148
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۳۰ فروردین ۱٤۰٤
Saturday , 19 April 2025
السبت ، ۲۱ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۲۵ - جرعه های معرفت - شرح حدیث معصومین (ع) در کلام رهبر انقلاب: راه جلب دل‌ها ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
جرعه های معرفت-شرح حدیث معصومین (ع) در کلام رهبر انقلاب
 
راه جلب دل‌ها

 


عَن الصّادِقِ جَعفَرِ بنِ مُحمّدٍ عَن أَبیه عَن آبائِهِ(عَلَیهِم‌السّلام) قَال قَالَ رَسُولُ الله (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه): إنَّکُم لَن تَسَعُوا النَّاسَ بِأَموالِکُم فَسِعُوهُم بِأَخلَاقِکُم (۱)
یعنی شما این ظرفیت را ندارید که همه‌ مردم را [با اموالتان] در حیطه‌ محبّت خود و در حیطه‌ ارتباط با خود نگه ندارید؛ با مال، این کار را نمی‌توانید بکنید ،اما یک وسیله‌ای دارید برای اینکه بتوانید دل‌های همه یا اکثر مردم را به خودتان نزدیک کنید. آن چیست؟ آن «اخلاق» است.
اگر شما تواضع بورزید، اگر آدم صادقی باشید، اگر علیه این و آن حرکت مخرّبی انجام ندهید، اگر کسی باشید که بر روی حرف خودتان می‌ایستید -اینها صفاتی است که مردم این صفات را دوست می‌دارند- پس می‌توانید با این خُلق خوب، با این اخلاق حسنه و خصال نیک، دل مردم را به طرف خودتان جذب کنید.
---------------------
۱) الامالی شیخ صدوق، ص۶۲  ]پیامبر اکرم (ص) فرمود: انکم لن تسعوا الناس باموالکم فسعوهم باخلاقکم؛ شما هرگز نمی‌توانید با مال خود، مردم را راضی و خشنود نگه‌دارید، پس تلاش کنید که به وسیله اخلاق نیک‌، مردم را از خود خرسند‌نمایید[.
*شرح حدیث در ابتدای درس خارج ، 13/2/94
*پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب