به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,938
بازدید دیروز: 4,654
بازدید هفته: 11,592
بازدید ماه: 11,593
بازدید کل: 24,998,920
افراد آنلاین: 343
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۲ دی ۱٤۰۳
Sunday , 22 December 2024
الأحد ، ۲۰ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۱۹ - تروریسم صهیونیستی - سپتامبر ۱۹۸۲؛ داغی بر پیشانی حقوق بشر غربی ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
تروریسم صهیونیستی-۱۹

سپتامبر ۱۹۸۲؛ داغی بر پیشانی حقوق بشر غربی 

  
Image result for ‫سازمان جاسوسى اسرائيل (موساد)‬‎


 
  مقاله‏ رفائيل روتشتاين، خبرنگار روزنامه‏ اسرائيلى هاآرتص در نيويورك، كه روزنامه جروزالم پست در 22 ژانويه‏ 1973 آن را نقل كرده است؛ بهترين گواه بر صحت تروريسم دولتى رژيم صهيونيستى است.
براساس مقاله‏ روتشتاين، سازمان جاسوسى اسرائيل (موساد)، حملات تروريستى وسيعى عليه اعضاى جنبش مقاومت فلسطين در اروپا به راه انداخته است. بر اين اساس، سازمان جاسوسى اسرائيل شروع به ترور بعضى از رهبران جنبش مقاومت، و ارسال نامه‏هاى حاوى بمب براى بعضى ديگر كرده است. در مقاله‏ مذكور آمده است كه سازمان‏دهنده‏ اين عمليات، آهارون ياريو، رئيس سابق بخش اطلاعات در ستاد ارتش اسرائيل، و مشاور كنونى امور امنيتى رئيس حكومت اسرائيل است.
مقاله‏ مذكور تصريح مى‏كند كه سازمان جاسوسى اسرائيل، مسئول ترور وائل زعيتر، نماينده‏ جنبش الفتح، در رم، در اكتبر گذشته؛ و ترور غسان كنفانى، سخنگوى رسمى جبهه‏ خلق براى آزادى فلسطين مى‏باشد. مقاله‏ مذكور مى‏گويد كه اسرائيل هرگز به اين گونه عمليات تروريستى اعتراف نمى‏كند.
- در 21 ژانويه‏ 1973.م، حسين عبدالخبير، نماينده‏ سازمان آزادى‏بخش فلسطين در قبرس، بر اثر انفجار بمبى كه در اتاق خوابش كار گذاشته شده بود، كشته شد.
- در 6 آوريل 1973.م، دكتر باسل القبيصى، استاد دانشكده‏ حقوق دانشگاه آمريكايى بيروت، و نماينده‏ سازمان آزادى‏بخش فلسطين در بيروت، هدف گلوله قرار گرفت.
- در 9 آوريل 1973.م، ابوسامى اعلى احمد عبدالقادر، نماينده‏ ساف در قبرس، به وسيله‏ بمبى كه زير تختخوابش در يكى از مسافرخانه‏ها كار گذاشته شده بود، كشته شد.
- در 9 آوريل 1973.م، سه تن از رهبران سازمان آزادى‏بخش فلسطين به نام‏هاى كمال عدوان، كمال الناصر و محمد يوسف النجار (ابويوسف)، به همراه همسر ابويوسف، با هجوم مسلحانه‏ ى كماندوهاى اسرائيلى - با مشاركت ايهود باراك - به منزلشان در بيروت، كشته شدند.
- در 12 آوريل 1973.م، موسى ابوزيد، يكى از رهبران مقاومت فلسطينى در آتن، به وسيله‏ بمبى كه در اتاق خوابش كار گذاشته شده بود، ترور شد.
- در 28 ژوئيه‏ 1973.م، محمد ابوديا، يكى از نمايندگان سازمان آزادى‏بخش فلسطين در پاريس، ترور شد.
- در 21 جولاى 1973، احمد بوشيكى، نماينده‏ ساف در اسلو؛ و در همان روز، عباس بشير، در قبرس ترور شد.
در مه سال 1974.م، تعدادى از اعضاى گروه دفاع از يهود، به دكتر محمد مهدى از كميسيون كار عرب حمله بردند، و او را با ميله‏اى فلزى به شدت مضروب كردند. وى پس از آن كه كمرش شكست، به بيمارستان انتقال يافت. چند نارنجك نيز به منزل وى پرتاب شد. مستخدمان او مضروب شدند، وبرخى از آن‏ها نيز با چاقو مجروح شدند. پليس رژيم صهيونيستى تا حدود پس از يك سال، حتى يك نفر از تروريست‏ها را بازداشت نكرد. اين امر در حالى اتفاق افتاد كه مرتكبان اين حمله، بر صفحه‏ى تلويزيون ظاهر شدند، و به كار خود افتخار ورزيدند.
- در سال 1974.م، ابو حساب، يكى از رهبران جنبش فتح، در بيروت ترور شد.
- در سال 2 فوريه‏ 1977.م، محمود ولد صالح، در پاريس ترور شد. وى يكى از شخصيت‏هاى عربى همكار با سازمان آزادى‏بخش فلسطين بود.
در سال 4 فوريه‏ 1978.م، سعيد حمامى، نماينده‏ سازمان آزادى‏بخش فلسطين در تونس، ترور شد.
در سال 3 آگوست 1978.م، عزالدين قلق، نماينده‏ سازمان آزادى ‏بخش فلسطين در فرانسه، ترور شد.
- در 15 مارس 1979.م، سمير طوقان، عضو دفتر سازمان آزادى بخش فلسطين، در قبرس ترور شد.
- در 15 دسامبر 1979.م، ابراهيم عبدالعزيز، يكى از رهبران فتح، در قبرس ترور شد.
- در 25 دسامبر 1979.م، على ناصر ياسين نماينده‏ ساف در كويت؛ و على حسن سلامه، عضو شوراى انقلابى فتح، كه يكى از رهبران ساف در بيروت بود، به وسيله‏ بمبى كه در اتومبيلش كار گذاشته شده بود ترور شد.
- در 18 فوريه‏ 19870.م، يوسف مبارك، يكى از شخصيت‏هاى فلسطين، در پاريس ترور شد.
- در 2 ژوئن 1980.م، در اتومبيل سه تن از شهرداران فلسطينى به نام‏هاى بسام الشعكه از نابلس، كريم خلف از رام‏الله، و ابراهيم طويل از بيره، بمب‏گذارى شد كه نامبردگان به شدت مجروح شدند.
- در 13 ژوئن 1980.م، يحيى المشد، دانشمند فيزيكدان مصرى، در پاريس ترور شد.
- در9 اكتبر 1981.م، ماجد ابوشرار، مسئول تبليغات جنبش فتح، در رم ترور شد.
- در 7 دسامبر 1981.م، دكتر عبدالوهاب كيالى، يكى از شخصيت‏هاى مشهور فلسطينى، در بيروت؛ و نعيم خضر، نماينده‏ سازمان آزادى بخش فلسطين در بلژيك و بروكسل، ترور شد.
- در 17 ژوئن 1982.م، نزيه مطر، يكى از اعضاى مقاومت فلسطين؛ و محمد طه، يكى از افسران بلند پايه‏ سازمان آزادى بخش فلسطين در آلمان، ترور شدند.
- در 23 جولاى 1982.م، فاضل العنانى، نماينده‏ سازمان آزادى بخش فلسطين در پاريس ترور شد.
- طى روزهاى 16 تا 18 سپتامبر 1982.م، بيش از چهار هزار پناهنده‏ فلسطينى، در اردوگاه‏هاى صبرا و شتيلا قتل عام شدند.
- در 28 سپتامبر 1982.م، سرتيپ سعد صايل (ابوالوليد)، يكى از رهبران سازمان، در دره‏ بقاع لبنان ترور شد.
- در 23 فوريه‏ 1983.م، جميل عبدالقادر عبدالرب، يكى از شخصيت‏هاى فلسطينى، در آتن ترور شد.
- در 10 آوريل 1983.م، دكتر عصام سرطاوى، نماينده‏ سازمان آزادى‏بخش فلسطين در اجلاس كشورهاى سوسياليستى، در پرتغال ترور شد.
- در 20 آگوست 1983.م، مأمون مريش الصغير، نماينده‏ ساف، در آتن ترور شد.
در اين جا لازم به يادآورى است كه پس از انقلاب اسلامى ايران و اوايل سال 1984.م و تأثير آن در منطقه‏ خاورميانه، و مبارزات ضد صهيونيستى، به ويژه مبارزات مردم مسلمان لبنان و فلسطين، و اعلام موجوديت حزب الله لبنان در سال 1983.م؛ عمليات تروريستى رژيم صهيونيستى از ابعاد وسيعترى به خود گرفت. اين رژيم، پس از اين رويداد، نه تنها مبارزان و رهبران جنبش مقاومت فلسطين را مورد هدف قرار داد؛ بلكه ترور مبارزان و رهبران مسلمان در ديگر كشورها به ويژه لبنان را در دستور عمليات تروريستى خود گذاشت. اين رژيم با اعزام تيم‏هاى تروريستى و واحدهاى ويژه‏ كماندويى به ديگر كشورها، به ترور و يا ربودن برخى از رهبران جنبش مقاومت فلسطين و ديگر گروه‏هاى مسلمان و مبارز دست زد. به ويژه، با فعال شدن مقاومت اسلامى در لبنان، ترور و دستگيرى شخصيت‏هاى سياسى مسلمان، و نيز رهبران مقاومت اسلامى و حزب‏الله لبنان و فلسطينى‏هاى اسلامگرا، در اولويت يكم عمليات تروريستى رژيم صهيونيستى قرار گرفت، برخى از اين عمليات عبارتند از:
- در 11 فوريه‏ 1984.م سيد على‏اكبر محتشمى‏پور، سفير جمهورى اسلامى ايران در سوريه (دمشق)، يك بسته‏ پستى كه به نظر كتاب مى‏رسيد را گشود. اين بسته منفجر شد، و وى را به شدت مجروح كرد. در اين حادثه، دست راست او از مچ، و سه انگشت دست چپش قطع شد؛ در اثر گاز سمى كه پس از انفجار بمب متصاعد شده بود، به شدت مسموم شد.
- در 13 مه 1984.م، حنا مقبل، دبير كل اتحاديه‏ روزنامه‏نگاران و نويسندگان عرب، در قبرس ترور شد.
- در سال 1984.م، شيخ راغب حرب، روحانى مبارز لبنانى و امام جمعه‏ شهرك جبشيت لبنان، در حد فاصل شهرهاى نبطيه وجبشيت در جنوب لبنان، هدف تيراندازى عوامل صهيونيست و اشغالگر قرار گرفت و به شهادت رسيد.
- در همين سال، (4 ماه پس از ترور قبلى)، يك بسته‏ انفجارى پستى كه از فرانسه براى سيد على اكبر محتشمى‏پور، سفير ايران در سوريه پست شده بود، كشف و خنثى شد.
- در 21 اكتبر 1986.م، سرتيپ منذر ابوغزاله، فرمانده‏ دريايى فلسطين، به وسيله‏ بمبى كه در اتومبيلش كار گذاشته شده بود، در آتن ترور شد.
- در 14 فوريه‏ 1988.م، سه تن از رهبران مقاومت فلسطين به نام‏هاى محمد بحيص، محمد تميمى و مروان كيالى، در قبرس ترور شدند.
- در 16 آوريل 1988.م، خليل وزير (ابوجهاد)، عضو كميته‏ مركزى جنبش فتح و دومين شخصيت اين جنبش؛ كه از طرفداران خطمشى مبارزه‏ى مسلحانه با رژيم صهيونيستى در سازمان آزادى‏بخش فلسطين بود، توسط كماندوهاى رژيم صهيونيستى، طى يك برنامه‏ريزى دقيق، در منزلش واقع در منطقه‏ حمام الشط تونس ترور شد.
- در همان سال، صلاح خلف (ابوزياد)، مرد شماره‏ى 3 فتح، توسط كماندوها و تروريست‏هاى اسرائيلى در تونس ترور شد.