به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,748
بازدید دیروز: 3,241
بازدید هفته: 5,989
بازدید ماه: 119,223
بازدید کل: 25,106,140
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۶ دی ۱٤۰۳
Sunday , 5 January 2025
الأحد ، ۵ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
***آیت‌الله جوادی آملی: انقلاب اسلامی بسیاری از روایات را تفسیر کرد ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
آیت‌الله جوادی آملی:
انقلاب اسلامی بسیاری از روایات را تفسیر کرد  
 
  ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
مفسر قرآن کریم گفت: دین به ما گفته که در مقابل دشمن همواره آماده و هوشیار باشید؛ ما یک دشمن بیرونی داریم و یک دشمن درونی، در برابر دشمن بیرون اسلحه انسان «آهن» است که قرآن فرمود: «وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ» و در برابر دشمن درون به سلاح «آه» نیاز داریم، همان‌طور که در دعای کمیل می‌خوانیم «سِلاحُهُ الْبُکاءُ.»
به گزارش رسا، این مرجع تقلید در دیدار حجت‌الاسلام حاج‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار داشت: ما باید بدانیم که خود، بیش از دیگران در معرض خطریم، شیطان دشمنی است که همواره در کمین ماست و لحظه‌ای از ما غافل نمی‌شود لذا باید توجه داشته باشیم که بصیرت به آسانی به دست نمی‌آید.
وی ادامه داد: دین به ما گفته که در مقابل دشمن همواره آماده و هوشیار باشید؛ ما یک دشمن بیرونی داریم و یک دشمن درونی، در برابر دشمن بیرون اسلحه انسان «آهن» است که قرآن فرمود: «وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ» و در برابر دشمن درون به سلاح «آه» نیاز داریم، همان‌طور که در دعای کمیل می‌خوانیم «سِلاحُهُ الْبُکاءُ.»
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر این «آه» نباشد از آن «آهن» نیز کاری ساخته نیست، لذا بصیرت بدون «سِلاحُهُ الْبُکاءُ» به دست نمی‌آید.
آیت‌الله جوادی آملی ابراز داشت: ما هم‌اکنون بیش از هر زمان دیگری به «سِلاحُهُ الْبُکاءُ» و خودسازی نیازمندیم، باید همواره بین خود و خدای خود حسابرسی داشته باشیم، مراقب هوای نفس خود باشیم تا هرگز بیراهه نرویم.
این مرجع تقلید با ‌اشاره به آیات قرآن کریم تصریح کرد: خداوند در اواخر سوره مبارکه بقره یک مسئله مهم بصیرتی را مطرح فرموده و آن این است که انسان به وسیله کار خیر، موقعیت انسانی خود را تثبیت می‌کند. مانند اینکه اگر درختی در پای خود آب بریزد در حقیقت ریشه و موقعیت خود را تثبیت کرده است؛ «تَثْبيتاً مِنْ أَنْفُسِهِمْ.»
وی بیان داشت: انقلاب اسلامی بسیاری از روایات را برای ما تفسیر کرد، مانند این روایت که در یکی از جنگ‌ها شخصی به حضرت امیر(علیه‌السلام) عرض کرد کاش برادر من نیز در این جبهه حضور داشت و فیض جهاد نصیب او نیز می‌شد، حضرت فرمود آیا در مسیر فکری ما و موافق ماست؟ آن شخص عرض کرد بله حضرت فرمود او نیز در تمام ثواب‌های ما شریک است. امروز نیز اگر یکی از افراد که پست و سمتی نگرفته، شخصی را که مسئول شده حمایت، یاری و تایید کند او نیز در همه ثواب‌های آن مسئول شریک خواهد بود.