به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,475
بازدید دیروز: 9,605
بازدید هفته: 42,662
بازدید ماه: 217,292
بازدید کل: 28,136,809
افراد آنلاین: 114
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۶ آذر ۱٤۰٤
Wednesday , 17 December 2025
الأربعاء ، ۲۶ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۸۳ - خاطره‌ای از طلبۀ بسيجي شهيد «عبدالله گوينده»: بي‌تابِ سالار شهیدان(ع) ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
خاطره‌ای از طلبۀ بسيجي شهيد «عبدالله گوينده»:  
 
بي‌تابِ سالار شهیدان(ع)
 

طلبۀ بسيجي شهيد «عبدالله گوينده»، زيباترين لحظه حضورش در زندگي، زماني بود كه آفتاب معصوميتش در آن خانه ساده اما پر از صفا، در سال 1346 در نجف آبادِ اصفهان طلوع كرد. در نگاه مادرش قد كشيد و پا به عرصه علم و دانش گذاشت، تا نه‌تنها درسِ علم و دانش، بلكه درسِ ايثار و شهادت را بياموزد. در آن زمان كه ديوارهاي ظلمت فرو مي‌ريخت، او كه در گذر زمان بزرگ و بزرگ‌تر مي‌شد، به امواج مردمي در خيابان‌ها پيوست و شعار آزادي‌خواهي سرداد.
وي مي‌دانست كه معرفت مقدمه عاشقي است، به همين خاطر براي آموختن اين درس، وارد حوزه علميه نجف‌آباد شد و پس از چندي به مدرسه صدر رفت و به مدت پنج سال مشغول فراگيري علوم ديني شد. او در حين تحصيل عزم جبهه كرد و راهي آن ديار شد.
عبدالله يك سالي كه در جبهه ماند، فقط دوبار به مرخصي آمد. او در لشكر امام حسين(ع) خدمت مي‌نمود، وقتي حاج حسين خرازي به شهادت رسيد، از فراق او بسيار بي‌تابي مي‌كرد؛ تا در گردان يازهرا(س) در عمليات كربلاي 5 (شلمچه)، و در دوازدهمین روز از اسفند ماه سال 1365 خود شربت شهادت نوشيد.
پيكر پاك و مطهرش چندماهي ميهمان خاك داغ و سوزان آن ديار شد و سرانجام تابوتي سبكبار بر دستان گرم مردم شهيدپرور تشييع و به خاك سپرده شد.

Image result for ‫گل لاله‬‎