۱۳۹ - فرازی از وصیت نامه شهید پیرعلی نوری: فرزندانمان باید با نماز مأنوس شوند ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
فرازی از وصیت نامه شهید پیرعلی نوری:
فرزندانمان باید با نماز مأنوس شوند
شهید پیرعلی نوری در سال 1340 به دنیا آمد؛ و در 20 اسفندماه سال 1364 در منطقه عملیاتی والفجر۸ در فاو عراق در 24 سالگی به شهادت رسید.
همسرش میگوید: آخرین بار که میخواست به جبهه برود با او مخالفت کردم. صبح که شد، گفت میخواهم بروم بنایی. تا بعدازظهر به انتظار او ایستاده بودم. یکی از همسایه ها گفت: نگران نباش شوهرت پیغام داده که به جبهه میرود و گفت: به خانوادهام خبر دهید.
راجع به فرزندانش زیاد سفارش میکرد و میگفت، باید کاری کنیم که با نماز مأنوس شوند که اگر با نماز نباشند به تبع آن با همه بدیها مأنوس خواهند بود. باید آنها را افرادی مقاوم تربیت کنیم تا بتوانند راه شهدا را ادامه دهند.
فرازی از وصیت نامه شهید پیرعلی نوری: كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَهًْ الْمَوْتِ. عزیزانم خواه ناخواه مرگ گریبان آدمی را میگیرد و این ساعت و آن ساعت نمیشناسد و هر لحظه ممکن است سراغ آدم بیاید. چه در دریایی از گلوله ها شناور باشد و یا در خانه راحت آرمیده باشد. صبر پیشه کنید و از خدا پیوسته صبر و استقامت و رضایت بطلبيد.