به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,404
بازدید دیروز: 14,519
بازدید هفته: 56,706
بازدید ماه: 38,650
بازدید کل: 29,972,362
افراد آنلاین: 15
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۳ شهریور ۱٤۰۵
Tuesday , 25 August 2026
الثلاثاء ، ۱۲ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۱۳ - سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه‌: آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی به اهداف خود در منطقه نخواهند رسید۱۳۹۷/۰۹/۰۲
 
سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه‌:
  آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی به اهداف خود در منطقه نخواهند رسید

جانشین فرمانده کل سپاه ضمن اعلام اینکه واشنگتن، تل‌آویو و ریاض نمی‌توانند به اهداف خود در منطقه برسند، افزود حزب‌الله حائز موفقیت‌های بسیاری علیه رژیم ‌اشغالگر شده و باعث افتخار جهان اسلام است.

به گزارش فارس، ‌سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کرد آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی نمی‌توانند به اهداف خود در منطقه برسند.
وی در گفت‌وگو با شبکه لبنانی «المنار» گفت، حزب‌الله شکست‌های تاریخی زیادی به رژیم ‌اشغالگر صهیونیستی وارد کرده و امروز باعث افتخار جهان اسلام است.
سردار سلامی گفت ایستادگی و مقاومتی که ملت یمن آن را عینیت بخشید ادامه ایستادگی محور مقاومت در منطقه است. تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی، راه اساسی برای ادامه مقابله با کشورهای استکباری است.
وی تصریح کرد برخی کشورهای منطقه با منطق مقاومت، تعاملی ندارند و همین امر منجر به تحمیل هیمنه آمریکایی شده، دولت سعودی نمونه بارز این موضوع است؛ دولت سعودی با رویکردهای دولت آمریکا هماهنگ شده و حمله به یمن نتیجه همین ارتباط است.
جنگ عربستان علیه یمن از ششم فروردین سال 1394 آغاز شده و هنوز ادامه دارد. این جنگ که با حمایت سیاسی و تسلیحاتی و مشارکت محدود آمریکا، فرانسه، انگلیس و مشارکت مستقیم امارات (و برخی کشورهای دیگر مثل سودان) در قالب «ائتلاف عربی»‌ و به رهبری عربستان ادامه دارد، تاکنون بیش از 50 هزار یمنی را به کام مرگ کشانده است.