به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,794
بازدید دیروز: 4,623
بازدید هفته: 6,417
بازدید ماه: 255,255
بازدید کل: 25,866,072
افراد آنلاین: 8
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۱ فروردین ۱٤۰٤
Sunday , 20 April 2025
الأحد ، ۲۲ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
244- حجت‌الاسلام مهدی طائب: پاسداشت 9 دی از فتنه‌های بعدی جلوگیری می‌کند ۱۳۹۷/۱۰/۰۸
حجت‌الاسلام مهدی طائب:
 
پاسداشت 9 دی از فتنه‌های بعدی جلوگیری می‌کند
 
  ۱۳۹۷/۱۰/۰۸
 
 
حجت‌الاسلام مهدی طائب رئیس ‌شورای راهبردی قرارگاه عمار درخصوص منشأ اصلی فتنه سال ۸۸ اظهار داشت: منشأ به وجود آمدن فتنه سال 88 کار سه گروه بود، که آنها دست به دست هم داده بودند تا فتنه به وجود بیایید.
 
وی افزود: گروه اول که شامل آمریکا، اسرائیل و غرب بود، گروه دوم منافقین داخلی و گروه سوم ساده‌لوحان بی‌اطلاع بودند.
 رئیس ‌شورای راهبردی قرارگاه عمار در ادامه تصریح کرد: آمریکایی‌ها از اول انقلاب تا کنون 3 راهبرد را علیه جمهوری اسلامی عملیاتی کردند، اولین راهبرد انهدام بود که همان 10سال اول انقلاب شکست خورد و راهبرد دوم مهار بود و هدفش این بود که انقلاب اسلامی از ایران بیرون نرود که این نیز در همان سال‌های اول شکست خورد. راهبرد سوم راهبرد تغییر بود و آنها می‌خواستند که در ایران مواضع ضدآمریکایی از بین برود و ریشه فتنه سال 88 نیز همین راهبرد تغییر بود.
 وی در گفت‌وگو با شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری وظیفه ما جلوگیری از به وجود آمدن فتنه‌های بعدی است، اگر فردا در میدان حضور داشته باشیم انشاالله فتنه‌های بعدی به وجود نخواهند آمد.
همچنین علیرضا زاکانی نماینده سابق مردم تهران نیز درباره حماسه 9 دی گفت‌: ملت غیور ایران در 9 دی 88 با بصیرت و آگاهی حماسه‌ای درخشان در تاریخ انقلاب برجای گذاشتند و ثابت کردندکه ملت، دلداده اسلام، پیرو رهبری و به دنبال اعتلای ایران اسلامی است و با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته
است.
زاکانی درخصوص ارزیابی خود از سخنان مقام معظم رهبری درباره نقشه دشمن برای سال آینده اظهار داشت: دشمن در تلاش است تا از تمامی تجربه 40 ساله خود استفاده کرده و همه ظرفیت‌ها را برای ایجاد تنگناهای معیشتی در جامعه و فشار بر مردم و همچنین ایجاد آشوب‌ها و بلواهای ضدامنیتی در جامعه به کار بندد و نقطه آغاز و زمینه آن را نیز بحث‌های انتخاباتی در سال آینده قرار بدهد لذا باید هم هوشیار بود و هم مانع از ایجاد زمینه دوگانگی در افکار عموم شد.