به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 13,795
بازدید دیروز: 13,132
بازدید هفته: 26,927
بازدید ماه: 26,927
بازدید کل: 26,957,648
افراد آنلاین: 70
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰٤
Sunday , 24 August 2025
الأحد ، ۱ ربيع الأول ۱٤٤۷
شهریور 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
۱۳۷ - وزیر دفاع: بودجه دفاعی ۲۱درصد افزایش می‌یابد ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
وزیر دفاع:
 بودجه دفاعی ۲۱درصد افزایش می‌یابد
 
۱۳۹۷/۱۰/۱۲
 
 
وزیر دفاع گفت: بودجه دفاعی کشور در سال آینده حدود ۲۱ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش خواهد داشت.
امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت با اشاره به اقدامات وزارت دفاع در حوزه صنعت دفاعی اظهار داشت: مجموعه اقداماتی که در وزارت دفاع انجام می‌گیرد در راستای برنامه ارائه شده مجلس شورای اسلامی است و با قدرت برنامه‌های اعلام شده از پیش اعلام می‌شود. این برنامه‌ها برای حفظ بازدارندگی دفاعی کشور است و بحمدالله آن چیزی که برای سال ۹۷ پیش‌بینی کرده بودیم به ویژه در خصوص دقت و قدرت اثر موشک‌ها به خوبی محقق شده است.
وی در خصوص بودجه دفاعی سال آینده و حواشی مطرح شده در خصوص آن اظهار داشت: همان‌گونه که اعضای محترم مجلس و مسئولان سازمان برنامه و بودجه اعلام کردند بودجه دفاعی در دو سطح  دیده شده، یک سطح آن بودجه‌ای است که با سقف ۴۰۷ هزار میلیارد تومان به عنوان بودجه عمومی کشور ارائه شده است و بخش دیگر آن در صورتی تامین خواهد شد که عمده منابع دولت تامین شود اگر هر دو اینها تامین شود در واقع بودجه دفاعی ما از رشد خوبی نسبت به سال جاری برخوردار است.
وی افزود: بودجه دفاعی در سال آینده حدود ۲۱ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش خواهد داشت اما آن چیزی که مورد ابهام است و سوالاتی درباره آن مطرح است دو سطحی بودن بودجه دفاعی است که امیدواریم با مساعدت اعضای هیئت دولت برای تامین بودجه عمومی کشور، بودجه به صورت کامل اجرا شود و بخش دفاع بتواند از این رشد برخوردار گردد.
امیر حاتمی گفت: دو سطحی بودن بودجه دفاعی شیوه‌ای است که سازمان برنامه و بودجه اتخاذ کرده است. اگر شیوه‌ای که سازمان برنامه و بودجه برای منابع دوگانه بودجه دفاعی پیش‌بینی کرده است محقق شود می‌تواند فرصتی برای حوزه دفاعی باشد و اگر محقق نشود می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند. امیدواریم همانطور که سازمان برنامه و بودجه پیش‌بینی کرده است منابع محقق شود.