به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,928
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 5,437
بازدید ماه: 5,553
بازدید کل: 28,373,588
افراد آنلاین: 27
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۲۶ - آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس ‌سازمان بهزیستی: بهزیستی برای خودکفایی جامعه هدف برنامه‌‌ریزی کند ۱۳۹۷/۱۱/۰۲
آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس ‌سازمان بهزیستی:
 
بهزیستی برای خودکفایی جامعه هدف برنامه‌‌ریزی کند 
 
۱۳۹۷/۱۱/۰۲
 
 
استاد برجسته درس خارج حوزه با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی مسئولان سازمان بهزیستی برای خودکفایی جامعه هدف، از آنان خواست روی کمک‌های مردمی و خیرین حساب باز کنند.
آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس ‌سازمان بهزیستی و معاونان، با تاکید بر اطلاع‌رسانی کامل و دقیق فعالیت‌های این سازمان، تصریح کرد: اگر مردم از فعالیت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهید، مطلع شوند یقینا کمک کار شما خواهند بود.
این مرجع تقلید با بیان اینکه دولت به دلیل تنگناهای مالی نمی‌تواند به اندازه نیاز جامعه هدف سازمان بهزیستی کمک کند، بیان داشت: شما باید روی کمک‌های مردمی حساب کنید، لازمه این کار نیز جلب اعتماد آنان است.
به گزارش رسا، وی در ادامه با ‌اشاره به برخی تشابه‌های فعالیت و کارکردهای سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: باید قلمروهای فعالیت این دو نهاد تفکیک شود تا مردم بدانند برای چه فعالیت و خدمتی به کدامیک از این سازمان‌ها مراجعه کنند.استاد برجسته درس خارج حوزه خطاب به رئیس‌ سازمان بهزیستی ابراز داشت: به همان اندازه که به مسائل تغذیه و بهداشت و درمان گروه‌های هدف توجه می‌کنید، به فعالیت‌های فرهنگی نیز توجه داشته باشید؛ اجرای برنامه‌های مذهبی و فرهنگی از آلام و درد آسیب دیدگان می‌کاهد.آیت‌الله مکارم شیرازی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی سازمان بهزیستی برای خودکفایی و شناسایی افراد مستعد، بیان داشت: این مسئله سبب می‌شود که آنها بتوانند با کسب مهارت‌های لازم روی پای خودشان بایستند و از تحت پوشش شما خارج شوند.
این مرجع تقلید با تاکید بر استفاده سازمان بهزیستی و دیگر نهادهای خدمات‌رسان از ظرفیت خیرین، گفت: بحمدالله بعد از پیروزی انقلاب خیرین بسیاری پیدا شده‌اند که سرمایه خود را در جهت خدمت به اقشار مختلف هزینه می‌کنند.