به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,588
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 5,097
بازدید ماه: 5,213
بازدید کل: 28,373,249
افراد آنلاین: 24
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۱۶۳ - وزیر دفاع: ایران تولید‌کننده 751 محصول دفاعی است ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
وزیر دفاع:
 
ایران تولید‌کننده 751 محصول دفاعی است
 
۱۳۹۷/۱۱/۰۹
Image result for ‫وزیر دفاع‬‎
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در حالی که پیش از انقلاب، 31 محصول صنایع دفاعی با وابستگی کامل به کشورهای خارجی در ایران تولید می‌شد، اکنون تولیدکننده 751 محصول در این حوزه هستیم.
به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» روز سه‌شنبه در نشست شورای اداری استان یزد با یادآوری خودکفایی ایران در تولید نیازهای دفاعی و نیروهای مسلح افزود: هم اکنون همه این نیازها در کشورمان تولید می‌شود که این مهم خاری به چشم دشمنان
انقلاب است.
وی با بیان اینکه در دهه فجر انقلاب اسلامی، دستاوردهای دفاعی و نیروهای مسلح ایران در چندین نمایشگاه در تهران و شهرستان‌ها در معرض مشاهده مردم قرار می‌گیرد، ادامه داد: در یکی از این نمایشگاه‌ها در مصلای تهران، حدود 350 محصول دفاعی تولید داخلی به نمایش گذاشته می‌شود.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت موضوع استقلال اظهار داشت: خروج ایران از جمع کشورهای زیر سلطه آمریکا برای دشمنان بسیار گران بود، به طوری که از بدو انقلاب با همه توان در راستای تضعیف کشورمان تلاش کردند، اما همواره ناکام ماندند.
وزیر دفاع با ابراز خرسندی از اقتدار ایران در منطقه گفت: دشمنان همواره به دنبال انتقام‌گیری از مردم ایران هستند و در این بین تضعیف قدرت موشکی و تدافعی کشورمان را دنبال می‌کنند، در حالی که این قدرت داشته و خاص ملت ایران است و موضوعی نیست که بخواهیم درباره آن حرفی بزنیم.
حاتمی با بیان اینکه 35 درصد قطعه‌های صنعت خودروسازی از خارج کشور تامین می‌شد، تصریح کرد: با ورود متخصصان صنایع دفاعی به این موضوع، اکنون دارای قدرت طراحی و صدها مرکز توسعه فناوری هستیم و 90 درصد قطعه‌ها در کشورمان تولید می‌شود.
وی ادامه داد: معتقدیم که با افزایش قدرت کشورمان و تبدیل تهدیدها و تحریم‌ها به فرصت، دیگر به هیچ کشوری اجازه نمی‌یابد که با زبان تهدید و تحریم با ایران سخن بگوید.